2777
2789
عنوان

دعا یا ذکری واسه شی گمشده

124 بازدید | 18 پست

سلام دوستان لطفا اگه کسی دعا یا ذکری مجرب که جواب گرفته واسه پیدا کردن طلای گمشده میدونه کمکم کنه

❤پسرم امروز من و تمام فرداهای من است❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به قدری حالم بده که خدا میدونه تا مرض سکته دارم میرم مامانم اومده بود خونمون انگشتر طلا و نقرشو گذاشته بود رو اپن خونه صبح که پاشد رفت خونشون زنگ زد انگشترم رو اپن اشپزخونه تونه ور دار بیارش دیگه انگشتر غیب شد رفت دو روزه خوراکم شده گریه

سه تا حمد و سوره نذر کنید حمد ها رو بخونید و سوره ها رو بگید بعد پیدا شدن میخونم

آیت الکرسی هم‌خوبه 

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱

عزیزم رفتم براتون ذکر ببینم چند باز گشتم شبه نتو نیستم پیدا کنم

فردا اگه دیدم براتون میفرستم

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱

شنیدم فاتحه ی سوزنی بخونی(تو نت سرچ کن)

و ذکر هذا امانتک علی بن ابی طالب علیه السلام ۱۱۰ بار بگی خوبه

خواهشاً یه صلوات بفرستید برای حاجت رواییم 😭 

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...
عزیزم رفتم براتون ذکر ببینم چند باز گشتم شبه نتو نیستم پیدا کنمفردا اگه دیدم براتون میفرستم

بزرگواری عزیزم خدا خیرت بده اگه تونستی برام بفرست

شنیدم فاتحه ی سوزنی بخونی(تو نت سرچ کن)و ذکر هذا امانتک علی بن ابی طالب علیه السلام ۱۱۰ بار بگی خوبه ...

انشااله خدا مراد دلتو بحق فاطمه ام البنین بده ممنونم عزیزم

بزرگواری عزیزم خدا خیرت بده اگه تونستی برام بفرست

حتما عزیزم🌸براتون حرز یمانی میخونم خودم ان شا الله براتون روشن شه پیدا شه