عروسکoصورتی مدیر استارتر عضویت: 1403/06/08 تعداد پست: 3485 عنوان تو انتخابام همیشه ری د ه ام 111 بازدید | 4 پست هر کی میاد سمتم با اینکه خوبن ردشون میکنم ولی کسایی ک گوه هم نیستن قبول میکنم و رل میزنمبا یکی هستم ک چن هفتس سراغی ازم نگرفته گفته حالش بدهو کلا تهنام همیشه ارزو ی رابطه خوب دارم خدایا سپاسگزارم 1403/06/24 | 00:44 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عروسکoصورتی مدیر استارتر عضویت: 1403/06/08 تعداد پست: 3485 شاید فکر میکنی مزه ی عشق عذابه ینی چی؟کلا انتخاب منطقی نمیتونم کنماحساسی تصمیم اشتباه میگرم خدایا سپاسگزارم
dokhtaremehrban عضویت: 1402/02/31 تعداد پست: 3166 ینی چی؟کلا انتخاب منطقی نمیتونم کنماحساسی تصمیم اشتباه میگرم یعنی یه سری رفتارهای عذاب دهنده مثل کات و قهر و ناز کردن و ترانه های غمگین و جدایی رو لذت عشق ببینیاینارو درون روابط ناسالم نجربه میکنی رابطه سالم و پایدار و بدون مشکل برات چالش برانگیز نباشه
عروسکoصورتی مدیر استارتر عضویت: 1403/06/08 تعداد پست: 3485 یعنی یه سری رفتارهای عذاب دهنده مثل کات و قهر و ناز کردن و ترانه های غمگین و جدایی رو لذت عشق ببینیا ... شایدم همینجور باشهولی ی کیس خوب تازه داشتم بخاطر رلم ک دوسش داشتم ردش کردم و الانم رلم نیستش و اهمیتی اصن ب من نمیدهدرس عبرت هم نمیگرم اصن خدایا سپاسگزارم