2777
2789
عنوان

تو رو خدا بیاین😭😭😭😭

310 بازدید | 21 پست

سلام خانوما من همش دارم در این تاپیک میزنم هیچکس درست و حسابی جوابمو نمی‌ده من الان یکی دو هفته ای هست حالت تهوع دارم اشتهام خیلی کم شده به زور یه چیزی می‌خورم خونریزی هم داشتم ولی پریودی نبود لکه بینی به رنگ خون هم دارم ببخشید لگنمم درد می‌کنه و همش خستم خوابم میاد تکرر ادرار دارم تا حالا پنج تا بیبی گذاشتم منفی بودن یه هفته پیش از هم دادم اونم منفی بود الان من چیکار کنم یکی بیاد راهنماییم کنه کسی بوده شرایطش مثل من باشه تو رو خدا کمکم کنید😢😢😢😢

عشقم😍 زندگیم😍 نفسم😍  تویی همسر مهربونم😘😘😘😘😍😍😍😍 باردار نیستم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو پیش دکتر زنان با سونوی داخلی همه چی مشخص میشه

سونی داخلی چیه من نمیدونم

میترسم دوباره منفی بشه اگه سونو بدم مشخص میشه مال چیه

آره عزیزم منم مدتی لکه بینی داشتم فکر میکردم یوقت حامله م😢رفتم دکتر زنان با سونوی داخلی متوجه شد که مشکل چیه و حامله نبودم

به از این چه شادمانی 💖                                        که تو جانی و جهانی💖
سونی داخلی چیه من نمیدونم

چجوری بگم اخه😦یه دستگاه که دوربین داره میفرسته داخل بدنت تصویر اونجا رو توی مانیتور نشون میده دکترت متوجه بیماری یا کیست یا حتی حامله بودن میشه

به از این چه شادمانی 💖                                        که تو جانی و جهانی💖

دوباره آزمایش بده حتمن.

تاریخ پری قبلی کی بوده؟

بعد جواب ازمایش برو دکتر حتمن. تا ببینه اختلالات هورمونی داری یا نه.

تا ۱۴۰۰ با محمد جواد و محمد باقر و محمد حسین. چیکار کنم دیگه پسر دوستم. خدا ایشالا بهم عطا کنه
چجوری بگم اخه😦یه دستگاه که دوربین داره میفرسته داخل بدنت تصویر اونجا رو توی مانیتور نشون میده دکترت ...

یا امام غریب😲😲😲

من فکر کردم سونو روی شکم رو میگی