2777
2789
عنوان

خانوما بیاین عکس بازی از گلهایی ک شوهراتون وتسه زایمانتون آوردن..

| مشاهده متن کامل بحث + 2430 بازدید | 119 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روز زایمانم بچه که دنیا اومد شوهرم خیلی هول شده دور خودش میچرخید به مامانم میگفت حالا چیکار کنم؟؟؟؟چی بخرم؟؟؟؟مامانم گفت برو واسه خانمت گل بخر عوض ماهم دوتا دسته گل بکیر بعد حساب میکنیم فقط مصنوعی باشه و بدون بو چون واسه بچه خوب نیست...

شوهرم از هول نصف حرف مامانمو شنید نصفو نشنید رفت سه تا دسته گل گنده طبیعی پر بووووووو خرید  

پرستارا نذاشتن بیاره تو اتاق😐

و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌸برای حاجتم صلوات بفرستین 🌹فدای دل مهربونتون 💖
فکر کنم آخرش هم کار من به همون پرتقال و خیار بکشه😭 شوهرم حاضره واسه همه جور خوردنی پول بده اما گل ن ...

منم گل دوست ندارم به نظرمن پولت حروم ميشه خوب خشك ميشه   هميشه به شوهرم ميگم بجاش برام رمان بخر

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      

حالا اون به کنار مامانش اومده بود میگفت ببینید بچم چقدر بی خوابی کشیده فقط مونده بود بگه تو بلندشو خودتو جم کن بچم بخوابه جات

برای برنگیختن حسادت اسب سوار خر نشو همین دیگه گفتم سوار هر خری نشین                                                                                         یه عده انگار دوراز جون ادم نیستن مثله ادم باهاشون حرف میزنی گاز میگیرن 😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕متاسفانه بعضیارو نمیشه قانع کرد، باید به نفهمیشون احترام گذاشت                                به بعضی ها باید گفت کورمون نکنی با اون روشن فکریت چلچراغ
حالا اون به کنار مامانش اومده بود میگفت ببینید بچم چقدر بی خوابی کشیده فقط مونده بود بگه تو بلندشو خ ...

واي مردم ازخنده   

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      
بچه ها اگه کسی شوهرش واسش گل نیاورده دلیل نمیشه واسه آه کشیدن ک.... من وقتی خبر حاملگیمو شنیدم دقیقا ...

منم برای خواستگاری گل نیاوردن واسم اما  بارداری گفته بودم گل نیاری به نگهبانای بیمارستان میسپارم نزارن بیای تو اونم گلا گذاشته بود تو یه پلاستیک مشکی اورده بود خدایی نمیدونم فازش چی بود جزمامانمم کسی نبود که بگم بخاطر کسی اینکارو کرد,آه کشیدن نداره زندگیه دیگه هرکسی تویه جاهاییخوشحاله یه جاهایی ناراحت

حالا اون به کنار مامانش اومده بود میگفت ببینید بچم چقدر بی خوابی کشیده فقط مونده بود بگه تو بلندشو خ ...

يه كاچي هم براي شوهرت درست ميكردي بنده خدا ضعف كرده بود اخه شوهرت زايمان داشته

‏از چیزی نمیترسم بجز حجم کتابهای نخونده و فیلم‌های ندیده
پاريس بياببرمت حموم    

حس میکنم بمن نگاه ناپاک داری. از صبح گیر دادی منو ببری حموم 😦😦

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

قصد پز دادن ندارم ولی شوهرم دوماه بعد زایمان هودش پراید داشت واسه من سمند گرفت😊

یه گردنبند هم روز بعد زایمان گرفت...

البته ما وضع نالی عالی نداریما مستاجریم

و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌸برای حاجتم صلوات بفرستین 🌹فدای دل مهربونتون 💖