2777
2789
عنوان

خانوما بیاین عکس بازی از گلهایی ک شوهراتون وتسه زایمانتون آوردن..

| مشاهده متن کامل بحث + 2430 بازدید | 119 پست
😭

پاشوپاشو خودتو جمع کن اون پرتقالارم بیار باهم نصف نصف  

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....

ای بابا الان عکس طلا بود کسی نمیگفت این باعث میشه بقیه آه بکشن...عکس النگوهاشون که از نوک انگشت دست تا نوک انگشت پا بودو میذاشتن 😨😨😨

بندگانم را آگاه کن که من بسیار آمرزنده و مهربانم [حجر49]

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جدیدا خیلی گریه میکنه .. شاید جاییش درد میکنه؟ ببریمش دکتر؟ کولیک نباشه

حالا کولیک چی هس😂

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       
ای بابا الان عکس طلا بود کسی نمیگفت این باعث میشه بقیه آه بکشن...عکس النگوهاشون که از نوک انگشت دست ...

وا چه کارایی میکنن ملت   

علایق : تربیت فرزند ، روانشناسی ، زبان انگلیسی ،طب سنتی و ... دعا کنید برام ...طاقتم کم شده😔

همش مال خودت. من نارنگی رو همیشه ترجیح میدم به اون پوست کلفتا 😕

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

جدیدا خیلی گریه میکنه .. شاید جاییش درد میکنه؟ ببریمش دکتر؟ کولیک نباشه حالا کولیک چی هس😂

نخیر کولیک نیس ارژنگ گازش گرفته  از بس هعی بش گفته بچه میخوام رفته بچه خارشو بوس کرده اینم محل نداده حالا سیاه وکبودش کرده  

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....

بچه ها اگه کسی شوهرش واسش گل نیاورده دلیل نمیشه واسه آه کشیدن ک.... من وقتی خبر حاملگیمو شنیدم دقیقا هشت ماه به شوهرم هرشب دیکته کردم گل گنده بخره جلو خاهر و مادرش واسم... بخدا از استرس گل یه ماه قبلش خابم نمیبرد...خخخخخ

♥𝙻𝚘𝚟𝚎 𝚘𝚛 𝚖𝚘𝚗𝚎𝚢?? +perspolis♥�

دوستانی که تجربه این لحظه رو داشتن،گل طبیعی دوست داشتید یا مصنوعی؟؟؟

من هنوز باردار نیستم که حالا زایمان کرده باشم و گل هم گرفته باشم😒😀

اما چند وقت پیش با شوهرم حرفش شد،نظرش این بود که گل طبیعی واسه بچه که تو اناقه ضرر داره و زود هم خراب میشه!

و حیف پوله!!!

خودم گل طبیعی خیلی دوست دارم اما دلم میخواد یادگاری هم برام بمونه!!

خلاصه هرچی شوهرم گفت چی دوست داری بیارم برات( همه مراحل رو طی کردیم فقط همین مونده😂😂)من نمیدونستم چی بگم و فقط گفتم« نمیگم!میخوام ببینم خودت چه میکنی»😈

نخیر کولیک نیس ارژنگ گازش گرفته   از بس هعی بش گفته بچه میخوام رفته بچه خارشو بوس کرده اینم مح ...

راز زندگی ملتو وسط تاپیک ملت لو نده

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       
دوستانی که تجربه این لحظه رو داشتن،گل طبیعی دوست داشتید یا مصنوعی؟؟؟ من هنوز باردار نیستم که حالا ز ...

مصنوعی خوبه... تا بزرگ شن یادگتری نگه میداری

♥𝙻𝚘𝚟𝚎 𝚘𝚛 𝚖𝚘𝚗𝚎𝚢?? +perspolis♥�
عزیزم

شوخی بود گلم ناراحت نشو مهربون😊

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».