2777
2789
عنوان

با آلرژی دختر یه سالم چیکار کنم

180 بازدید | 18 پست

دخترم یه سالش و همیشه آلرژی داره بینی اش همیشه کیپ میشه و نه میتونه بخوابه نه شیر بخوره کسی تجربه ای داره دکتر بهش زادیتن داده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عززم حتما به دکترهای طب سنتی مراجعه کن پسر من شدید به لبنیات الرژی داشت با یه دوره داروی گیاهی ...

به لبنیات حساسیت حساسیت داشت که الان خدارو شکر خوب شد به نظرم این حساسیت فصلی باشه چون فقط ابریزش و عطسه است

سلام عززم حتما به دکترهای طب سنتی مراجعه کن پسر من شدید به لبنیات الرژی داشت با یه دوره داروی گیاهی ...

میشه بگید کدوم دکتر طب سنتی رفتید؟

کانال فروشگاهی ترافل در ایتا و سروش و روبینو @traffel    کیک و شیرینی سالم   ..درصورت درخواست حتی برای بچه هایی که آلرژی به پروتئین گاوی دارند.

میشه خواهش کنم اسم داروی گیاهیش رو بگین پسر 1 سالم از 2 ماهگی آلرژی به لبنیات و تخم مرغ داره و متاسفانه اینجا دسترسی به طب سنتی نیست. ممنون میشم راهنماییم کنی

به لبنیات حساسیت حساسیت داشت که الان خدارو شکر خوب شد به نظرم این حساسیت فصلی با ...

نه عزیزم طبق آزمایش آلرژی متوجه شدن که به لبنیات گاوی حساسیت شدید داره وطبق طب مدن درمان نداره ولی پسرم الان از تمام لبنیات استفاده میکنه

میشه خواهش کنم اسم داروی گیاهیش رو بگین پسر 1 سالم از 2 ماهگی آلرژی به لبنیات و تخم مرغ داره و متاسف ...

عزیزم داروهای مختلفی بود من دقیقا یادم نیست چون بعضی هاش حالت شربت بود پسرم الان چهار ساله هست و از تقریبا یک سال میشه بهتر شده

عزیزم داروهای مختلفی بود من دقیقا یادم نیست چون بعضی هاش حالت شربت بود پسرم الان چهار ساله هست و از ...

آخه میگن اگه رژیم غذایی رو رعایت کنیم بچه تا یک سالگی خوب میشه!پسر شما کی خوب شد؟دخترمنم به تخم مرغ و لبنیات حساسیت داره.

کانال فروشگاهی ترافل در ایتا و سروش و روبینو @traffel    کیک و شیرینی سالم   ..درصورت درخواست حتی برای بچه هایی که آلرژی به پروتئین گاوی دارند.
توی خیابان ولیعصر روبروی سفارت فلسطین کلینیک طب سنتی هستن تحصیل کرده طب سنتی هستن

خیلی ممنون عزیزم.

دختر منم حساسیت داشت که من خپدم رعایت کردم حتی یه& ...

واقعا!

من خیلی نگران دخترمم،همش گریه میکنم،همه میگن چرا به خودت نمیرسی کم میخوری!

شما چه چیزایی رو اصلا نمیخوردید؟

پیش میومد یه وقتایی ازدستتون در بره یچیزی که توش لبنیات داشته باشه رو بخورید؟