2777
2789
عنوان

خیانت شوهر غیرتی اسکرین همه رو پست اول توضیح دادم

| مشاهده متن کامل بحث + 812 بازدید | 52 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اشتباه بزرگت این بود شغلت رو بخاطرش رها کردی 

الانم خداروشکر خونه به نام خودته خاک تو سرش حالم بهم خورد خدا ور داره اینجور مردای هرزه رو

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

چیکار کنم دلم میخواد عین یه سگ بندازمش بیرون بدون اون هم راحت زندگی میکنم نیاز مالی بهش ندارم ولی نم ...

پس نیاز مالی نداری بندازش بیرون حداقل بترسه وگرنه کارشو ادامه میده 

من بخاطر نیاز مالی گفتم ک ب مشکل نخوری

از یادت نمیره ولی به مرور سرد میشی نسبت ب این اتفاق دیگه راجع بهش باهاش حرف نزن دوباره شروع کن برو د ...

چشم پوشی کردن عاقل بودنه؟ اتفاقا ته جهالته، فردا اچ آی وی و اچ پی وی هم میگیره بنده خدا.

قد: ۱۶۵  وزن اولیه:۷۳  وزن اکنون ۶۶:۸۰۰   وزن هدف  ۵۵

از یادت نمیره ولی به مرور سرد میشی نسبت ب این اتفاق دیگه راجع بهش باهاش حرف نزن دوباره شروع کن برو د ...

الان هم یه حرفه رو حرفه ای دنبال کردم درامد دارم ازش 

هیچ وابستگی بهش ندارم غیر بچه ها 

چشم پوشی کردن عاقل بودنه؟ اتفاقا ته جهالته، فردا اچ آی وی و اچ پی وی هم میگیره بنده خدا.

ایشون فقط یک چت دیده !

ولی خیلی محکم ظاهر شده]!

پس احتمال تکرارش اونقدری کم میشه ک همون اندازه ممکنه برای هر کسی اتفاق بیفته 

ضمنا وقتی فرزند داری عواقب نبودن والد رو در نظر میگیری

طلاق آخرین راه و مکروه ترین حلال 

و 

اولین راه آدم های ضعیف و ب جای راه حل اول صورت مساله رو پاک می‌کنند 

البته دست آخر وقتی رابطه فاسد بشه باید انداختش دور!

وای نه، منو برد مشهد. اونجا خوب بودم. دوباره برگشتم همونطور. صبح تا شب گریه میکنم. مخصوصا وقتایی که ...

همش خودمو مقصر میدونم 

از خودم بدم میاد 

خیلی درد کشیدم این از همه اش بدتر بود 

خودشون میشناسن دیگه همجنساشونو😏

دقیقا فکر میکنن همه مثل خودشونن

البته اکثرا هستن متاسفانه 

کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن...

ببین خیانت خیلی بده، قابل چشم پوشی هم نیست. ولی مثل هر کار بد دیگه ای، سطح‌بندی داره. خیانت چتی، خیانت جنسی نیست. و بنظرم تا به خیانت جنسی نرسیده فقط بخاطر بچه ها، باید تلاش کرد. شاید درست شد.

درسته به خیانت عاطفی و جنسی اگر رسید، سلامت ادم به خطر میفته. دیگ چشم پوشی فایده نداره. 

اینایی ک غیرتی بازی در میارن اکثرا هول هستن متاسفانه. برو سر کار و برای خودت پس انداز جمع کن

یه کار دیگه پیدا کردم خونه درآمدم بهتر هم هست 

خونه هم به ناممه 

خانوادم وضعیت مالیشون خوبه پشتمم وایمیستن 

الان هم یه حرفه رو حرفه ای دنبال کردم درامد دارم ازش هیچ وابستگی بهش ندارم غیر بچه ها

بحث وابستگی نیست عزیزم میتونم درک کنم چقدررر حالت بده . ولی خودتون قطعا بهتر میدونید ک بچه ها چقدر آسیب پذیرند و ما در قبال سلامت روانشون مسئولیم.  

شما فقط رشد کن و قوی شو و این رو بکن هدف.  

ولی تو این حالِ بد به خودت فرصت بده  و بگذار زمان بهت خیلی اتفاق ها رو نشون بده .