2777
2789
عنوان

خیانت شوهر غیرتی اسکرین همه رو پست اول توضیح دادم

| مشاهده متن کامل بحث + 812 بازدید | 52 پست
عزیزم اکثر مردایی ک بعد ها زنشون‌روشون منت گذاشته ک برا زندگی سختی کشیدن یا از لباس و تفریحشون گذشتن ...

نه من اصلا از لباسم یا تفریحم نمیگذرم اتفاقا خیلی به خودم میرسیدم 

ولی تو کارا خیلی کمکش میکردم حساب وکتاباش با من بود تو کاراش یار بودم واقعا براش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من الان واقعا یخ زدم نمیدونم چه جور حالیه فکر کنم تازه فردا داغیشو حس کنم

منم چندین بار تجربه کردم خیلی حس بدیه انگار حالتو هیچ چیز تو دنیا خوب نمیکنه انگار حس میکنی تموم شدی، خدا بهت صبر بده فقط میتونم بگم تنها نیستی و خودتو بخاطر یه مرد عوضی اذیت نکن تمام مردا همینن ذات ندارن

من الان واقعا یخ زدم نمیدونم چه جور حالیه فکر کنم تازه فردا داغیشو حس کنم

اون فکر کرده تو چون خیلی پاکی هیچ وقت خیانت نمیکنی بهش در هیچ شزایطی، یجوری بترسونش بگو منم میتونم تورو اذیت کنم فقط در حد ترسوندنا

چیکار کنم دلم میخواد عین یه سگ بندازمش بیرون بدون اون هم راحت زندگی میکنم نیاز مالی بهش ندارم ولی نم ...

به روحیه ات نگاه کن 

آدم با آدم فرق میکنه مونده به توانایی های روانی خودت 

کنار اومدنش سخته 

آنچه مرا نکشد قویترم میسازد
ببین خیانت خیلی بده، قابل چشم پوشی هم نیست. ولی مثل هر کار بد دیگه ای، سطح‌بندی داره. خیانت چتی، خیا ...

آره اینم درسته، قبول دارم، شاید فقط یه شیطنت کوچیک باشه. ولی زورم گرفته که طرف خودشو باغیرت نشون میده ولی هر غلطی میکنه

قد: ۱۶۵  وزن اولیه:۷۳  وزن اکنون ۶۶:۸۰۰   وزن هدف  ۵۵

ایشون فقط یک چت دیده !ولی خیلی محکم ظاهر شده]!پس احتمال تکرارش اونقدری کم میشه ک همون اندازه ممکنه ب ...

اگر فقط چتدبوده باشه آره، ولی چشم پوشی هم نباید کرد، باید تا مدتی اذیتش کنه و بفهمونه که تکرارش چه عواقبی داره، درسته

قد: ۱۶۵  وزن اولیه:۷۳  وزن اکنون ۶۶:۸۰۰   وزن هدف  ۵۵