2777
2789

سلام بچه ها خوبین 

چند وقت پیش فامیل‌های شوهرم اومدن خونمون بعد چند روزی موندن دخترش رف توالت موهاشو باز کرد شونه کرد بعد بهش گفتم بیا بیرون چند لحظه من عجله دارم اونم سریع شونه کرد و اومد بیرون 

من رفتم دیدم کف توالت پره از یه موجودای ریزی راه میرفتن خوب که توجه کردم دیدم شپش 

انقد ترسیدم ک منم بگیرم 

الان چند روزه رفتن کلا خونه رو تمیز کردم اما الان خودمم گرفتم دو روزه دارم گریه میکنم شوهرمم هی بهم میخنده اولین بارمه گرفتم حقیقتش خیلی میترسم ازشون 

کسی تا حالا با آب پیاز رفع شپش کرده آیا تاثیر داره؟ 

میشه یکم راهنماییم کنین 

چقدر بد اطلاع ندادن مشکل دارن

موهات خیلی کوتاه کن و شامپو مخصوص داره 

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر بد اطلاع ندادن مشکل دارن موهات خیلی کوتاه کن و شامپو مخصوص داره

ن 

نمیتونم کوتاه کنم چند وقت پیش کوتاه کردم خیلی پشیمونم 

بعد موهام کلا تا کتفم نمیرسه خودشون کوتاهن

ن نمیتونم کوتاه کنم چند وقت پیش کوتاه کردم خیلی پشیمونم بعد موهام کلا تا کتفم نمیرسه خودشون کوتاهن

راه حلش کوتاهی بهتر و زودتر شنیدم درمان میشه

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!
از کجا فهمیدی شپش گرفتی

سرم خارش گرفته بود رفتم جلو آینه نگاه کردم دیدم سرم رشک داره 

خدا لعنتشون کنه این فامیل‌های بی خیر شوهرم همیشه ضررشون به من میرسه 

شپش نیست مال من رشک ولی نیمخوام تا پا در نیاوردن یکاری کنم از سرم برن چون میترسم واقعا جرأت نمیکنم به سرم دست بزنم  

سرم خارش گرفته بود رفتم جلو آینه نگاه کردم دیدم سرم رشک داره خدا لعنتشون کنه این فامیل‌های بی خیر شو ...

عزیزم حتما شپش توی سرت هست که رشک دیده شده

با اتو موی داغ هم موهاتو لایه لایه نازک که کردی روش بکش

ميشه عضو كانال ايتام بشي🥺قيمتام خيلي ارزونه به حمايتتون نياز دارم https://eitaa.com/RangiLand2