2777
2789
عنوان

و پدرشوهری که رک بهمون گفت به شما هیچی نمیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 3563 بازدید | 125 پست
خدا هم که قربونش برم انقدرر هواشونو داره

خدا طرف آدم های ظالمه 

همون مجتبی تون میتونه بگه پدر جان به برادرهام هم کمک کن اونا هم بچه تن اما نمیگه

قربون خدا ..یه فامیل داریم دخترشو سقط کرد چون دختر نمیخواست 

بچه بعدی ش پسر شد و به دنیا اومد ..

چرا باید بین بچه هاش فرق بزاره این اسم ش پدر نیست من باشم دیگه کلا باهاشون قطع رابطه میکنم اون بمونه ...

برای من که مهم نبود اگه با من همچین برخوردی داشتن تلاش مون رو میکردم خودمون درامد داشته باشیم تو نی نی سایت خیلی دیدم عروس ها چون شوهرش یک کادو میگیره به مادرش دعوا راه میندازه اخر سر هم  کادو رو میگیره میگه خودمون نیاز داریم مگه پدرو مادرش چیکار کردن برای شوهرم به خاطر همین هم پدرو مادر هم وظیفه ای ندارن خرج کنن اگه خرج هم میکنن به خودشون مربوط هست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق داری 

ولی پول خودشه نمیشه کاریش کرد

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
دنبال دعا نویس مجتبی و زنش بگرد

کوچک ترید !    از آن که مرا  زیر و رو کنید !   حتی اگر هرآنچه که دارید، رو کنید!   کوچک ترید از آن که بدانید، من کی ام،  از "کوه ها" نام مرا پرس و جو کنید! .                                                   ای بادهای سرد و مخالف،" منم درخت "! باید که ریشه های مرا جستجو کنید !      ای بادهای سرد و مخالف؛  من ایستاده ام!!   این سینه ام ! که خنجرتان را فرو کنید.! بر من مباد ، تیغ شما زخمی ام کند؛    شاید به خواب ، مرگ مرا آرزو کنید.......

با اون دوتا برادرها متحدشید ویه کتک مفصل ناشناس مجتبی را بزنید  

کنیز فاطمه ام....یه صلوات واسه خوب شدن حال همه مریض ها..من حقیر هم دعا کنید.لایک کنیدم صلوات را واسه سلامتی جگر گوشه هاتون میفرستم.الهم صلی علی محمد وآل محمد

خودش کوچک کرده چه سودی براش داشتهآدم پوست تنش بخوره ولی منت غیر نکشه

به خدا ما هم جای این بنده خدا بودیم 

همینقدر حرص میخوردیم 

مگه اینم بچه اون خانواده نیست چرا تبعیض میکنند بین شون

اسی شاید مجتبی یع عمر زحمت کارو تجارت پدر یا خانواده رو کشیده باشه مثلا شوهر من الان زحمت همه ی کارای پدرشوهرم صفر تا صد گردن اونه باباشم دارمد و میده به ما اونای دیگه هم همش پی کار خودشونو زنشونو گردششونن طبیعیه به اونا نده البته تقسیم ارث داستانش فرق داره اونو همرو یه اندازه میخاد تقسیم کنه

چی میگید برای خودتون مال خودشه دوست نداره بده به هر کی دوست داره میده یعنی چی؟؟؟

چه فرقی بین بچه‌هاست 

شما الان دو تا بچه مدرسه‌ای داشته باشید به یکی خوراکی میدید به اون یکی نمیدید؟؟؟ برای یکی لباس عید میخرید برای یکی نمیخرید؟؟؟

چه فرقی داره حالا بزرگ شدن نیازاشون فرق داره مگه میشه به یکی داد به یکی نداد 

خدا از این اینجور پدر مادرا نگذره 

فقط که همیشه احترام بزرگتر و پدر مادر را نباید بکنن تو چشممون 

والا بچه هم حق داره هر بزرگتر و پدر مادری لایق احترام نیست 

آدم عجیبی هست ولی خب اموال خودشه 

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم