2777
2789
عنوان

و پدرشوهری که رک بهمون گفت به شما هیچی نمیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 3563 بازدید | 125 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اولا که پول شما نیست حلال کنی یا نکنیبعدشم هر کس باید حقش رو بگیره خواهرشوهر شما از بچگی تو اون خونه ...

چطور پدشوهرم یکی از خونه هاشو فروخت برا خواهرشوهرم جهیزیه مفصل خرید پسرا نگفتن ماهم باهاش تو یه خونه بزرگ شدیم....تو ازدواج ماهم که هیچ کمکی نکرد گفت دستت تو جیبت میره...اون دختر بود باید بهش میرسیدیم...

سر ارث و میراث که میشه فرقی بین دختر و پسر نیست؟؟؟

آخه خیلی سخته...مگه ما چیکارش کردیم...زیر فشار مالی بعضی وقتا له میشم

حتما ی چیزی هست که اینطور شده ،حتما شوهرت کاری کرده یا مثلاً کاری گفته بکن نکرده،نمیدونم آدما کارشون بی علت نیست،و اینکه تبعیض وقتیه که دو نفر از هر جهت یکسان باشند ولی یکسان بهره نبرند

🔺من مرد هستم🔻       حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  

چطور پدشوهرم یکی از خونه هاشو فروخت برا خواهرشوهرم جهیزیه مفصل خرید پسرا نگفتن ماهم باهاش تو یه خونه ...

من از شرایط زندگی شما خبر ندارم که چطوریه در کل تبعیض کار درستی نیست 

ولی طرف ما تو جهیزیه و عروسی برای دختر پسر یکسانه بلکه پسر بیشترم هست ولی موقع ارث باز پسر دوبرابر میبره که اصلا عادلانه نیست