2777
2789
عنوان

تشنج بعد از افت قند در کودکان

714 بازدید | 17 پست

7 سالشه بی علت تشنج کرد حد6 ماه قبل

دکترش هم میگم علتش چی میتونه باشه، هیچ چیز خاصی نمیگه

گف ام آر ای بگیر تا بگم، گرفتم  سالم بود

اصلا درست جواب نمیده ک علتش چیه

چجوری باید فهمید  

امروز ک مریض بود،هر چی خورد بالا اورد، خودمم دیروز همینجور بودم، ی روز کامل هیچی نخوردم، نتونستم بخورم چیزی خوب شدم

بردمش حموم امروز

یهو تو حموم گف نمیبینم، سریع ی قند گذاشتم دهنش

تا خاستم ببرمش بیرون، خودشو انداخت بغلم و جیغ میزد،حالت‌های تشنج داشت

یعنی بخاطر افت قند شه؟ 

گاهی اتفاق میفتاد میگف نمیبینم، در حد چن ثانیه قند دهنش میذاشتم خوب میشد، حدود 50 روز هس،هیچی نشده بود، خیلی حواسم ب تغذیش بود، مولتی ویتامین و امگا و آهن هم میدم هر روز بهش

اما امروز ک نتونس غذا بخوره این اتفاق افتاد 

حتما یه دکتر خوب ببر

خیلی خطرناکه 

نوار مغز بگیرید متخصص چشم ببرید 

فشار مغز چک بشه 

حتما پیگیری کن خدایی نکرده اتفاقی نیوفته

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم دارو چی داد بهش؟دکتر خوب ببر نه هر دکتری.کدوم شهری؟

داروشو سه بار عوض کرد تا این یکی روش افتاد

ی دوره شربت لوبل 

باز گف با شربت اذیته قرص لوبل

اون روش نمیفتاد، گفتم عوضش کن 50 روزه کاربامازپین استفاده میکنه

تو این مدت هیچی نشد، تا امروز 😔😔

قند بچه رو مرتب چک کردی؟؟؟

ن

دستگاهشو بگیرم

اما مشخصه قندش میفته، چون دستاش سرد میشه، قند میذارم دهنش خوب میشه

ب دکترش میگم گاهی میگه نمیبینم، میگه اون تشنج نیس عیب نداره

خب بگوووو چیه پس ک من بدونم

خاب ک 9 تا 10 ساعت شبا میخابهکلا تا بیدار نشه کاریش ندارماما امروز هیچی نتونس بخوره، هر چی خورد بالا ...

حتما حتما غذا بخوره نشد میوه نشد نشاسته ذرت .‌لعنت به افت قند پسر من دچارش هست ازمایش مختلف انجام داد فرستادن المان جواب همه خوب مشکلی نداره ولی نباید گرسنه باشه . صبحم نباید زیاد بخوابن از ساعت ۹ بیشتر نشه

منظورم اگر خابش بیاد سریع بفرستش بخوابه .چون بچها برای خاب مقاومت میکنن خیلی

ن از لحاظ خاب مشکل نداره

از 11 10میبرمش برا خاب، میگم من بالا سرت میمونم تا بخابی، بعد راحت مبخابه

اما بد غذاس ب شدت

ندستگاهشو بگیرماما مشخصه قندش میفته، چون دستاش سرد میشه، قند میذارم دهنش خوب میشهب دکترش میگم گاهی م ...

اینکه نمی‌بینه منم توی بارداریم وقتی غذا نخورم یهو نمی‌بینم و نمی‌شنوم تا چیزی بزارم دهنم .یا افت فشاره یا افت قند 

ن از لحاظ خاب مشکل ندارهاز 11 10میبرمش برا خاب، میگم من بالا سرت میمونم تا بخابی، بعد راحت مبخابهاما ...

همون پس بدغذاس گرسنگی می‌کشه و نمیگه .آره احتمالا بخاطر افت قندشه چون معمولا افت قند یکی از دلایل تشنج کودکانه .بگو دکتر براش داروی تقویت ویتامین بنویسه اشتهاشم بهتر میشه 

ن از لحاظ خاب مشکل ندارهاز 11 10میبرمش برا خاب، میگم من بالا سرت میمونم تا بخابی، بعد راحت مبخابهاما ...

مثلا شکلات یا قرص نعنا هم واسشون میدونم خوب نیست نباید بخورن . بازی زیاد که فعالیت شدید داره هم ممنوع