2777
2789
عنوان

دخترم خیلی میوه میخوره 😐😐خسته شدم ازدستش

| مشاهده متن کامل بحث + 1502 بازدید | 77 پست
اره کمتر بخرو جز سر یه تایمای خاصی بهش ندهچون میوه زیاد فقط قنده در واقعخودش رو با قند اون در لحظه س ...

یواشکی برمیداره هرچی میگم میگه ول کن بابا😐

یه مادرم پرازحس خوب انرژی مثبت دنیاواقعاقشنگه توباکارات وحرفات زشت وسیاهش نکن🙂یه مادرشوخ وپرانرژی یه مردادی شیطون خلاصه که توتاپیکای من شورزندگی درجریان😍🤩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میوه زیاد خوب نیست. مغز و آجیل بگیر. برنامه بزار برای تغذیه. قبل از اینکه بیاد سر یخچال خودت سیب و خ ...

مغزیجات هم میخوره بامیوه فقط تاشب صدبارمیخوره 😐یواشکی برمیداره 

یه مادرم پرازحس خوب انرژی مثبت دنیاواقعاقشنگه توباکارات وحرفات زشت وسیاهش نکن🙂یه مادرشوخ وپرانرژی یه مردادی شیطون خلاصه که توتاپیکای من شورزندگی درجریان😍🤩

حالا من یک پسر بزرگتر هم دارم وقتی بچه بود غذا درست می کردم فقط یکبار می گفتم بیا بخور ،اگر نمیومد ...

این میگم شکمشوبامیوه سیرمیکنه غذاهم نخوره اینقدمیوه میخوره که یادش نمیاد😐

غذا نخوره میوه بخوره فایده نداره 😐 ببر دکتر تغذیه ببین اون چی میگه

بردم گفت وزنش کم براش شربت وویتامین نوشت بازمیوه بیشترمیخورداشتهاش بازترمیشد😐😐

این غذاکه خوب نمیخوره مگه پیتزاباشه یاهمبروچیزای دیگه خوب میخوره ولی برنج وغذاهای دیگه نصف بشقاب کم ...

عزیزم❤️😂

لطفا امضای من کامل مطالعه بفرمایید. من تو شرایط بحرانی هستم و خیلی دارم درد می کشم؛تو رو به جان عزیزتون اذیتم نکنید؛سر به سرم نذارید؛بحث نکنید؛میام اینجا خوش بگذرونم؛مشکلاتم یادم بره؛اینجا رو هم ازم نگیرید؛حق می دم بهتون اگر دوستم نداشته باشید؛ولی خواهش می کنم اگر نظرم یا تاپیکم دوست نداشتید نیاید باهام بحث و دعوا و مخالفت کنید یا متلک بندازید؛ممنونم. خدایا قربونت برم با رحمت بی کرانت دریابم.♥️پ.ن:عکس پروفایلم عکس خودم نیست؛عکسی هست که دوست داشتم.شما هم دوست داشتید دانلود کنید،حتی اگه دوست داشتید برای پروفایل صفحه خودتون انتخابش کنید،من راضیم.بیاید بین اين روزهای پر غصه پناه و آرامش هم باشیم. پ‌.ن آخر:کاربر قدیمی که قاصدک صورتی اسمش بود و چند سال پیش تعلیق شد من نیستم،و فقط اسم مستعار من با این خواهر گلم مشابه هست،گفتم که در جریان باشید،مخلص همه دوستان گل.
برعکس پسر منم میوه نمیخوره اصلا در حسرتم بره سرک بکشه تو یخچال ...غذا هم برنجی وماکارونی دوست داره خ ...

بچه شماغذاشوخوب میخوره درکنارشم میوه های موردعلاقه اش این فقط عشق میوه وهله هوله اس غذایادش نمیادبه زوربایدبشینه سرسفرع

غذاکم میخوره براهمین وزنش بالانمیره☹️فقط میوه ومغزیجات همین

پسر من ۴سالش دو ماه دیگه تموم میشه۱۷ونیم هس انقدر لاغر نشون میده حالا دختر شما ۲۰کیلو چه جوری نشون میده ۷سالشه

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

بچه شماغذاشوخوب میخوره درکنارشم میوه های موردعلاقه اش این فقط عشق میوه وهله هوله اس غذایادش نمیادبه ...

غذای موردعلاقه اشو میدم اره میخوره باقیه غذا اصلا نمیخوره 

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

حالا من یک پسر بزرگتر هم دارم وقتی بچه بود غذا درست می کردم فقط یکبار می گفتم بیا بخور ،اگر نمیومد ...

دقیقا منم میگم اما بعد دوساعت میگم الان خیلی گشنشه براهمین چیزاییکه دوست داره میدم بهش هرچیم نخوره کتلت میکنم میدم میخوره چاره ای نیس که اینام بدغذان دیگه

پسر من ۴سالش دو ماه دیگه تموم میشه۱۷ونیم هس انقدر لاغر نشون میده حالا دختر شما ۲۰کیلو چه جوری نشون م ...

نه کمتره 20هم نیس لاغره دیگه قدش بلند

نه کمتره 20هم نیس لاغره دیگه قدش بلند

حالا پسر بود میگفتم بعدا سرغذا دعوا خواهد کرد اگا ندی...اما دخترا همینن اکثرا ...یه دکتر تغذیه ببرش خدا به دادمادرا برسه با این بچه ها

حالا پسر بود میگفتم بعدا سرغذا دعوا خواهد کرد اگا ندی...اما دخترا همینن اکثرا ...یه دکتر تغذیه ببرش ...

اره واقعا☹️