2777
2789
عنوان

چرا اینقدر دهه شصتی و هفتادی ها تو این مملکت گرفتارم🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 32 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان همه چی گرونه ولی امکاناتم هست،،اون زمان کجا همچین امکاناتی بود؟؟

وقتی پولشو نداریم از خیلی از امکانات استفاده کنیم که بدتره

و خدایی که در این نزدیکیست  قناد خونگی👩🏻‍🍳
تو هر نسلی هرکی بیشترتلاش کرد بیشتر بدست اورد چه دهه پنجاه چه دهه هشتاد

کی گفته آدم میشناسم چقدر درس خونده نتوانسته کار مناسب پیدا کنه با شغلش که مهدنسه رفته استپ داره شب روز کار می‌کنه ک فقط بتونن خرج شون دربیاره در حد نیاز 

و خیلی مثال های دیگه 

به دریا رفته میداند مصیبت های طوفان را 
الان همه چی گرونه ولی امکاناتم هست،،اون زمان کجا همچین امکاناتی بود؟؟

الان فضای مجازی هست فاصله طبقاتی قابل درک شده مردم دارن غیرواقعی زندگی میکنن چه امکاناتی....وقتی امکانات متعلق به یه سری گروه محدود باشه ...

تا وقتی گیر و گرفتاری خودت رو بندازی گردن دهه ای که توش متولد شدی بندازی گردن جامعه بندازی گردن والدین وضعیتت همینی که الان هست باقی میمونه 

این حرف تلخه ؟ بله 

ولی واقعیته 

به این شکل تفکر میگن تفکر ایستا 

تو رو رشد نمی‌ده 

از مغزت هر سوالی بپرسی جواب همون سوال رو بهت میده 

اگر از مغزت بپرسی چرا انقدر گرفتارم چرا نمیتونم خوب پول در بیارم چرا به هدفم نمی‌رسم دلایل اینکه چرا توی این مشکلات هستی رو واست ردیف می‌کنه 

جواب غلط میده ؟ نه جواب درست هم بهت میده 

ولی بهت کمک می‌کنه از مشکلاتت در بیای ؟ نه 

سوال درست از مغزت بپرس 

چطوری میتونم بهتر پول در بیارم ؟ چطوری میتونم به هدفم برسم ؟ چطوری میتونم شرایط رو بهتر کنم ؟ 

اینطوری حل مسأله محور میشی و مشکلت رو حل می‌کنی و به اهدافت می‌رسی 

من هم دهه هفتادی ام 

باید از این موضع ضعف و غر زدن در اومد  

اگر نقش خودت رو توی رشد خودت نبینی رشد نمیکنی فقط به لیست غرغرو ها اضافه میشی

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

تا وقتی گیر و گرفتاری خودت رو بندازی گردن دهه ای که توش متولد شدی بندازی گردن جامعه بندازی گردن والد ...

واقعا تو جامعه ای که نه امنیت شغلی هست نه امنیت اقتصادی مشکلات گردن کیه ؟ این که شب میخوابی صبح بلند میشی میبینی قیمت طلا و دلار چقدر رفته بالا و ارزش ریال چقد اومده پایین ولی حقوق و درآمد تو همونه و باید همه چیز رو چند برابر خرید مشکل کردن کیه ؟ تو جامعه ای ک قیمت خونه و ملک انقدررررر رفته بالا که شده برای همه رویا و اجاره ها روز ب روز 

بالاتر می‌ره مشکل گردن کیه ؟ اگه کار خوب و حقوق خوب تو جامعه بود و قیمت ها هم ثابت اونوقت حرف شما درست بود اونوقت همه چیز گردن خود آدم بود نه تو جامعه ای که طرف با فوق لیسانس مجبوره بشه آبدارچی مهندس بشه راننده اسنپ چون کار نیست 

به دریا رفته میداند مصیبت های طوفان را 
تا وقتی گیر و گرفتاری خودت رو بندازی گردن دهه ای که توش متولد شدی بندازی گردن جامعه بندازی گردن والد ...

دوست عزیز باور میکنی خیلی کم پیش میاد که غر بزنم 

ولی من یه دانش آموز و دانشجوی سابق پرتلاش بودم یه زمانی برای خیلی چیزا دویدم نشد ولی این دویدن ها و نرسیدن ها یجایی آدم رو میندازه خسته می‌کنه 

اره شما درست میگی غر زدن و یه جا نشستن فایده نداره ولی تو این مملکت خسته بشی مطمئن نیستی تهش به چیزی برسی هدفی داشته باشی نمیتونی پیش بینی کنی بهش میرسم بهشم برسی اینقدر عذاب کشیدی که شیرینی برات نداره بیشتر بهت آسیب زده که لذت رسیدنش رو ازت گرفته