2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ملودی جون میشه بگی چطوری؟؟ چه درجه ای؟ چه مدت؟

عزیزم من میذارم رو حالت ته دیگ چون تو دفترچش نوشته.واسه من سه تا گزینه داره کم و متوسط و زیاد من میذارم رو متوسط.کیکم همون دستور کیک خانگی درست میکنم کف ظرف پلوپزم یکم با قلمو چرب میکنم

❤خدا جونم مراقب عشقم باش❤
عزیزم من میذارم رو حالت ته دیگ چون تو دفترچش نوشته.واسه من سه تا گزینه داره کم و متوسط و زیاد من میذ ...

ممنون عزیززززم 😘

خانومای منتظر هر روز و هر لحظه و با هر نفسم برا همتون دعا میکنم. 
من خریدن کلی قالب کمربندی و غیره. جدیدا تو قابلمه میپزم که عالی هم میشه. چقدر راحت بود من خبر نداشتم ...

😃😃 عزیززززم میشه شما هم لطف کنی بگی تو قابلمه چطور باید پخت؟؟؟ من فرم خوب نیس دنبال راه چاره ام😊

من دوستم پیشنهاد داد و عملی شد. یعنی عالی شد. 

تو قابلمه تفلون واسه کیک بلند و تو تابه بزرگ تفلن واسه کیک های پهن و کوتاه. 

چربشون میکنم. تهش معمولا کاغذ روغنی میزارم. اول شعله پخش کن میزارم  و قابلمه رو میزارم کمی گرم بشه. بعد مایع رو میریزم توش و با دم کنی میزارم بپزه. با شعله کم 

و تا 45 دقیقه درش رو باز نمیکنم تا پفش بخوابه. بعد با خلال دندون چک کنین

من دوستم پیشنهاد داد و عملی شد. یعنی عالی شد.  تو قابلمه تفلون واسه کیک بلند و تو تابه بزرگ تف ...

ممنون عزیززززم 😍😍