2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بدو بدو میرم پیش شوهرم بهش خبر میدم اخه ده ساله منتظریم

کوچولوی عزیز من الهی مامان فدات بشه تو که میدونی من هر روز و هر شب به اومدنت به وجود داشتنت فکر میکنم تو که میدونی لبای من فقط با اومدن تو خندون میشه خودت برو پیش خدا بهش بگو که بیای و دنیای مامانت بشی (برا همه منتظرا دعا کنید دامنشون سبز بشه)

من اگه بفهمم الان باردارم فقط سجده شکر به جا میارم چون واقعا بارداری طبیعی برای من یعنی معجزه خدا. خدایا معجزت رو نشون بده

سال ۹۶ نی نی قشنگم میاد تو دلم.💖💖💖

قطعا از خوشحالی بی اختیار اشک شوق میریزم ...نمیدونم چقد طول بکشه تا اشکم بند بیاد ولی قطعا تو اون لحظه برای همه ی منتظرا دعا میکنم ک از انتظار راحت بشن و خدا دامنشونو سبز کنه.چون خودم خیلی انتظار کشیدم‌...خداروشکر میکنم و سجده شکر بجامیارم..یه کار دیگم میکنم می دوم و زیارت عاشورا رو با تمام وجودم میخونم.

بعدشم ک باید کلی نذری ک کردمو ادا کنم😅

وای خدا ینی میشههه😍😍

دو سال که منتظر بودم...خسته بودم از همه جا...تا آخرش شبای قدر... رفتم پیش امام رضا..امام مهربونی ها...معجزه کرد آقام برام..شکرت خدا...شکرت آقام...دعاکنیدبازم برام..🙏🌹❤امیدوارم انتظار تمام منتظرا هر چه سریعتر با خوش خبری تموم بشه...خودم انتظار کشیدم میدونم چقد سخته...به تاریخ 23/12/97پسر گلم رو بقل گرفتم. خدای مهربونم قسمت همه ی منتطرا کن این حس قشنگو🙏🙏🙏
قطعا از خوشحالی بی اختیار اشک شوق میریزم ...نمیدونم چقد طول بکشه تا اشکم بند بیاد ولی قطعا تو اون لح ...

ان شالله میشه عزیزم.

سال ۹۶ نی نی قشنگم میاد تو دلم.💖💖💖
من بدو بدو میرم پیش شوهرم بهش خبر میدم اخه ده ساله منتظریم

عزیزم انشالله ک خدا معجزشو نشونت میده

دو سال که منتظر بودم...خسته بودم از همه جا...تا آخرش شبای قدر... رفتم پیش امام رضا..امام مهربونی ها...معجزه کرد آقام برام..شکرت خدا...شکرت آقام...دعاکنیدبازم برام..🙏🌹❤امیدوارم انتظار تمام منتظرا هر چه سریعتر با خوش خبری تموم بشه...خودم انتظار کشیدم میدونم چقد سخته...به تاریخ 23/12/97پسر گلم رو بقل گرفتم. خدای مهربونم قسمت همه ی منتطرا کن این حس قشنگو🙏🙏🙏

بچه ها من این ماه خیلی دلم روشنه که حامله میشم طبیعی چون ماه پیش عمل هیسترو انجام دادم حالا باید دوباره برم پیش دکتر سونو واژینال انجام بده به نظرتون اگه لقاح انجام شده باشه سونو خطر نداره باعث نمیشه سقط بشه نمیدونم دکتر برم یا نه