مشکلت چیه عزیزم؟ ایشالله خدا کاری میکنه طبیعی حامله شی بفد بری پیش دکترت براش زبون در بیاری بگی دید ...
عزیزم مشکل ما ناشناخته است یعنی تمام ازمایشات من وهمسرم عالی بوده حتی عمل هیسترو هم انجام دادم که دکتر گفت نمونه برداری رحمت عالی بوده وهیچ مشکلی نیست 7سال منتظرم
خوبه ک عزیزم من شوهرم تعدا اسپرمش تو اولین آز ۲نیم بود.
با دارو رسید ب ۱۲.
قط دارو رسوندش ب ۵.
الانم ک کلا دارو نمیخوره.آخه داروهاش تموم شده و اوضاع مالیمون جالبی نیست چند وقته.نمیتونیم بریم باز این داروهای گرونو بخریم.هر سریش نزدیک ۱ تومن میشه
دو سال که منتظر بودم...خسته بودم از همه جا...تا آخرش شبای قدر... رفتم پیش امام رضا..امام مهربونی ها...معجزه کرد آقام برام..شکرت خدا...شکرت آقام...دعاکنیدبازم برام..🙏🌹❤امیدوارم انتظار تمام منتظرا هر چه سریعتر با خوش خبری تموم بشه...خودم انتظار کشیدم میدونم چقد سخته...به تاریخ 23/12/97پسر گلم رو بقل گرفتم. خدای مهربونم قسمت همه ی منتطرا کن این حس قشنگو🙏🙏🙏
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم مشکل ما ناشناخته است یعنی تمام ازمایشات من وهمسرم عالی بوده حتی عمل هیسترو هم انجام دادم که دک ...
عزیزدلم خداروشکر ک همه چی خوب بوده.شاید بخاطر استرس جلوی بارداریت گرفته میشه.
چند ماهی کلا بی خیال بچه شو اصلا بهش فک نکن.انگار به نمیخای.ولی اقدام داشته باش.ایشالله ک نتیجه میگیری
دو سال که منتظر بودم...خسته بودم از همه جا...تا آخرش شبای قدر... رفتم پیش امام رضا..امام مهربونی ها...معجزه کرد آقام برام..شکرت خدا...شکرت آقام...دعاکنیدبازم برام..🙏🌹❤امیدوارم انتظار تمام منتظرا هر چه سریعتر با خوش خبری تموم بشه...خودم انتظار کشیدم میدونم چقد سخته...به تاریخ 23/12/97پسر گلم رو بقل گرفتم. خدای مهربونم قسمت همه ی منتطرا کن این حس قشنگو🙏🙏🙏
کوچولوی عزیز من الهی مامان فدات بشه تو که میدونی من هر روز و هر شب به اومدنت به وجود داشتنت فکر میکنم تو که میدونی لبای من فقط با اومدن تو خندون میشه خودت برو پیش خدا بهش بگو که بیای و دنیای مامانت بشی (برا همه منتظرا دعا کنید دامنشون سبز بشه)
از آزمایش و بی بی متنفرم. بعضی وقتا دلم میخواد یمی از بچه های کار رو به فزثرزندی قبول کنم
چند وقته منتظری عزیزم؟