2777
2789
ان شالله. باور کن دارم دیوونه میشم. دیشب مهمونی دعوت بودیم با دیده ترحم بهم نگاه میکرذن داغون شدم

منم خیلی ناراحتم هر کی بعد من ازدواج کرده بچه داره داداشم یه پسر داره خواهرم حامله س همه هم از من کوچیکتر

کوچولوی عزیز من الهی مامان فدات بشه تو که میدونی من هر روز و هر شب به اومدنت به وجود داشتنت فکر میکنم تو که میدونی لبای من فقط با اومدن تو خندون میشه خودت برو پیش خدا بهش بگو که بیای و دنیای مامانت بشی (برا همه منتظرا دعا کنید دامنشون سبز بشه)
منم خیلی ناراحتم هر کی بعد من ازدواج کرده بچه داره داداشم یه پسر داره خواهرم حامله س همه هم از من کو ...

😭😭😭😭😭درکت میکنم عزیزم

سال ۹۶ نی نی قشنگم میاد تو دلم.💖💖💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه گلم مراحل اولیه هستم

پیش کدوم دکتر میری؟؟ سمانه یعنی عمل واریکوسل باعث شد وضعش بدتر بشه؟ شوهر من ۳ ماهه عمل کرده به نظرت الان بره آزمایش؟؟

خانومای منتظر هر روز و هر لحظه و با هر نفسم برا همتون دعا میکنم. 
پیش کدوم دکتر میری؟؟ سمانه یعنی عمل واریکوسل باعث شد وضعش بدتر بشه؟ شوهر من ۳ ماهه عمل کرده به نظرت ...

من ابن سینا میرم. داروهای همسرتون تموم شد حتما آز بدن

من منظورم ۱۰۰ بود نه ۱۰۰ میلیون عزیزم. دکتر بهم گفت امکان باروری نداره چون اسپرم حرکت نمیکنه

ینی ۱۰۰ تا؟

قبل از عمل چندتابود؟

دو سال که منتظر بودم...خسته بودم از همه جا...تا آخرش شبای قدر... رفتم پیش امام رضا..امام مهربونی ها...معجزه کرد آقام برام..شکرت خدا...شکرت آقام...دعاکنیدبازم برام..🙏🌹❤امیدوارم انتظار تمام منتظرا هر چه سریعتر با خوش خبری تموم بشه...خودم انتظار کشیدم میدونم چقد سخته...به تاریخ 23/12/97پسر گلم رو بقل گرفتم. خدای مهربونم قسمت همه ی منتطرا کن این حس قشنگو🙏🙏🙏

من اگه حامله بشم 

٢٠تا بسته بندي كامل مواد غذايي به ٢٠تا خوانواده فقير ميدم 

همون موقشم نماز شكر ميخونم 

بعدشم به شوهرجان ميگم قطعا اونم از خوشحالي اشك شوق ميريزه 

خدايا يعني ميشه 😞

پسر عزيزم خوش اومدي 😍😍٩٧/٤/٢٩😍😍
من اگه حامله بشم  ٢٠تا بسته بندي كامل مواد غذايي به ٢٠تا خوانواده فقير ميدم  همون موقشم ...

ان شالله زودتر باردار شی عزیز دلم

قبل عمل ۲میلیون بعد عمل ۳۵ میلیون تا رسید به ۱۰۰

وای اولش بعد عمل خیلی خوب اومده بالا.یهو چرا انقد کم شده؟عجیبه.

قربونت برم اگ دکتر آی وی افو پیشنهاد میده انجامش بده ایشالله ک نتیجه میگیری.

منم دکتر گفته ماه بعد برم ای یو ای.ولی شوهرم داروهاشو نخورده واسه همین فعلا ای یو ای تعطیله..

امیدوارم خدا دیگ این امتحان سختو تموم کنه و لذت مادرشدنو قسمت هممون بکنه..

منم وقتی میبینم دورو بریام همه بچه دارشدن ولی ما ن غصه میخورم..

از ته دلم میخام برای همه بچه دار بشن زودتر.بخصوص برای تو سمانه جون و پریساجون و تهران عزیز

دو سال که منتظر بودم...خسته بودم از همه جا...تا آخرش شبای قدر... رفتم پیش امام رضا..امام مهربونی ها...معجزه کرد آقام برام..شکرت خدا...شکرت آقام...دعاکنیدبازم برام..🙏🌹❤امیدوارم انتظار تمام منتظرا هر چه سریعتر با خوش خبری تموم بشه...خودم انتظار کشیدم میدونم چقد سخته...به تاریخ 23/12/97پسر گلم رو بقل گرفتم. خدای مهربونم قسمت همه ی منتطرا کن این حس قشنگو🙏🙏🙏
وای اولش بعد عمل خیلی خوب اومده بالا.یهو چرا انقد کم شده؟عجیبه. قربونت برم اگ دکتر آی وی افو پیشنها ...

فدات شم عزیزم ان شالله خودتم مامان شی گلم

فدات شم عزیزم ان شالله خودتم مامان شی گلم

انشالله عزیزم