2777
2789

میخوام بدون عمل درمان شه

هر روز دهنم بوی گند ماهی مرده میگیره

بعدش گوشه لوزمو میگیرم میکشم میبینم پر سنگه از گوشه ها فاشر میدم یه سری مایعات سفید و قرمز و زرد تخلیه میشه و کلیم سنگ لوزه د میاد الان بعد ۳ روز ک ۳ روز قبل رفتم در اوردم دو تا گنده بعد ۳ روز دهنم بو میداد منم تخلیه کردم ۶ تا سنگ لوزه بزرگ دو تا کوچولو در اومد از لای لوزم و بوی دهنم ب کل رفع شد

حالا فردا باز از اول

چیکار کنم خسته شدم

الانم همراه سنگ لوزه ها یه مایع نارنجی مایل ب قرمز اومد ینی لوزمو زخم کردم؟ جالبه اون لوزم ک بیرون زدگی داره و گندس اصلا سنگ نمیده

اینی ک سر جاشه و کوچیکه همش سنگ میده

آقایون درخواست دوستی ندن رد میکنم و تو تاپیکام شرکت نکنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکتر نرفتی؟

خوش باش که هر که راز داند•°•داند که خوشی خوشی کشاند•°•شیرین چو شکر تو باش شاکر•°•شاکر هر دم شکر ستاند✨💛من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

منم بشدت دهنم بو میده

گاهی اوقات یه چیزای سفیدی از حلقم میاد تو دهنم که وقتی بوش میکنم بوی گوه میده بلا نسبت،هر چقدم مسواک بزنم بازم اثر نداره،۲۰ سالع که دهنم بو میده اعتماد به نفسم صفر شدع،دکتر رفتع بودم دو سه سال پیش گفته بود لازم به عمل نیس دارو داد بهم ولی از بس تنبلم نخوردم

هنوزم دهنم بو میده،، از تو دهنم که یکی نگا کنه سنگی نمیبینه اما خب هر سه ماه یبار تقریبن ی چیز سفید تو دهنم میاد💔

حالا شما دهنتون بو میده؟ من چیکار کنم بو نده دهنم؟؟ مسواکو غرغره نمک دیگ اثر نداره

افسردگی گرفتم بخاطر بو دهنم ،بو فاضلاب میده

خسته از هر چی که بود،خسته از هر چی که هست🥀                  کاربر قدیمی هستم  علی یاسینیِ سابق ام  اکانتم هزار بار بی دلیل تعلیق شد  لطفا تعلیقمون نکن نی نی یار،چون این اکانت دست دو نفره  

من اصلا هیچ کدوم از حرفای شمارو سر در نمیارم...نمیتونی یه دقه با بدنت کاری نداشته باشی...

بچه ها منم یه موقعی این بیماری""با دلایل منطقی میشه نظر دیگران رو عوض کرد.""رو داشتم.شفا گرفتم شکر خدا🤲

منم بشدت دهنم بو میدهگاهی اوقات یه چیزای سفیدی از حلقم میاد تو دهنم که وقتی بوش میکنم بوی گوه میده ب ...

من خودم در میارم

گوشه لوزمو میگیرم اوق میزنم

بعدش همین الان ۶ الی ۷ تا در اوردم

اولش نگا میکنم یهیجی نیست

وقتی گوشه لوزمو میگیرم اوق مقزنم خودشو نشون میده

ببین

منم بشدت دهنم بو میدهگاهی اوقات یه چیزای سفیدی از حلقم میاد تو دهنم که وقتی بوش میکنم بوی گوه میده ب ...

نخ دندون میکشی؟باید همه ی دندوناتو نخ دندون بکشی و حالا تازگیا دکترا میگن مسواک که میزنین خیلی خمیر دندون رو از دهنتون نشورید...یعنی میگه خیلی آبکشی نکنید ....هم برای دندون خوبه هم بوی بد دهان

بچه ها منم یه موقعی این بیماری""با دلایل منطقی میشه نظر دیگران رو عوض کرد.""رو داشتم.شفا گرفتم شکر خدا🤲

بهداشت دهان و دندان رو حتما رعایت کن مسواک بزن و مرتب نمک غرغره کن تنها راهش همینه و در آوردن سنگ ل ...

همش درشون میارم

باز میاد