دکتر برام دارو ترکیبی تجویز کرده یه شب استفاده کردم پاشدم دیدم بدتر شده چیکار کنم ادامه بدم یا نه لطفا اگه خودتون این مشکل و داشتید خوب شده راهنماییم کنید
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دکتر گفت درماتیت سبورئیک هست مخمر مالاسزیا فورفوراره پوسته بزرگه حال روحیمو داغون کرده
اره اونم شبیه پسوریازیس. منم دارم. واسه من بغل گوش هام پشت سرمم از این پوسته ها میداد. الان خداروشکر خوب شده. واسه ابروهات اصلا صورتتو با لیف و صابون نشور. مخصوصا اون یه تیکه رو. آب هم زیاد بخور. استرسم عامل اصلیشه
چیکار کردید خوب شد؟بنظرتون این داروها و قرصارو ادامه بدم بخورم نتیجه میگیرم؟صبح تا شبم شده گریه
واسه سرم دکتر یه محلول نوشت که داروخونه ها گفتن باید دستساز درست کنیم. فوری خوب شد. ولی ابروهام هروقت استرس زیاد دارم میاد بیرون. هرچی هم بزنم اصلا فایده نداره. فقط تونر خیلی اروم ضربه ای میزنم بهش بعدش یه آبرسان میزنم. تا شب خوبه
بانوان عزیزی که به دنبال شغل خونگی هستن البته بدون سرمایه که در هر زمان و مکانی بتونن کسب درآمد کنند و به دنبال پیشرفت هستن تا مستقل تر باشناگر مایل بودید من در خدمتتون هستم❣️@TRUSTISHOروبیکا