2777
2789
عنوان

وقتی آدم نوجوانه

291 بازدید | 31 پست

شما یادتون میاد فکر میکردیم همه دارن نگاهمون میکنن ؟؟ 

بعد به خودمون میرسیدیم .. فکر میکردیم فقط ما دیده میشیم ... 

الانم اینجوری ؟یا من افسرده شدم 🤣

نوجوونم بشدتتت اینجوری هستم خیلی حس بدیه انگار همه منتظرن مسخرت کنن 

همون کسی که بیشتر از همه دوستش داری                          آخرش بهت یاد میده که دیگ هیچ وقت  کسی رو اونجوری دوست نداشته باشی ..🥀

من از ۱۳ سالگیم تا الان که ۱۹ سالمه همیشه فکر میکردم چون زشتم نگام میکنن😅🥲

خانوم وکیل 👩🏻‍⚖️🌱📚 متاهل💁🏻‍♀️💗   کاربری قبل تاریخ ۱۴۰۳/۷/۱۶  دست پنج نفر بوده الان فقط دست منه ❤🌱            

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره خودش اینجوریه هی دوست داری سر و وضعتو درست کنی .. ولی دوران خوبیه همیشه به خودت میرسی با این فکر ... من خیلی دوران خوبی داشتم

بهت بگم که اصلا کسی حواسش نیست😄وقتی از نوجوانی بیای بیرون متوجه میشی.

تو نوجوانی فکرمیکنی همه تمرکز میکنن رو شما ولی اصلا اینجوری نیست

دردم از یار است و درمان نیز هم

وااای منممم همین طورم  حتی چند بار هم بهم گفت خیلی نازی ولی نمی‌دونم چرا تو ذهنم همش فک میکنم زشتم و بقیه دروغ میگن 

همون کسی که بیشتر از همه دوستش داری                          آخرش بهت یاد میده که دیگ هیچ وقت  کسی رو اونجوری دوست نداشته باشی ..🥀

همه همین بودیم منکه اصلا جرعت نمیکردم عکس خودمو بفرستم. هی با عکس دوستام با بقیه چت میکردم😐😂

الان که بیست سالمه بدون ارایش حتی با شلوار خونگی میرم بیرون و اصلا برام مهم نیست

الانم همونجورم

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣

😂😂 

من اینقدر خودمو خوشبو میکردم از چیزای بچه مثل صابون فیروز که خوشبوعه استفاده میکردم .. 

اتاقم هم همچنین 

موهام و اتو زده و لباسمم همینجور هعی یادش بخیر

بهت بگم که اصلا کسی حواسش نیست😄وقتی از نوجوانی بیای بیرون متوجه میشی.تو نوجوانی فکرمیکنی همه تمرکز ...

آخه من همش گریه میکنم بخدا فک میکنم قیافم بدع مامانم میگ نه خوبه یا بقیه ولی نمی‌دونم خودم چرا فکر میکنم همه به من نگاه میکنن مسخرم میکنن