2777
2789
عنوان

وقتی آدم نوجوانه

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 31 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شایدم وسواسی

من بخدا حتی وقتی تو ماشین هستم فک میکنم بقیه دارن از بیرون درباره ی من حرف میزنن اصلا بیرون میرم سرم پایینه کسی رو نگاه میکنم فک میکنم  اگه سرمو بیارم بالا ...

گاهی در من همه چیز گریه میکند جز چشم هایم ...💔

آخه من همش گریه میکنم بخدا فک میکنم قیافم بدع مامانم میگ نه خوبه یا بقیه ولی نمی‌دونم خودم چرا فکر م ...

عزیزم

باورت میشه همه مااین روزارو گذروندیم؟والان میگیم چمون بود اون وقتا!!!!

من نوجوون که بودم از ظاهرم خیلی ایراد میگرفتم. وای بینیم بنظرم چقققدر دراز بود!!!یا دهنم بنظرم خیلی گشاد😄یا موهای وز وزیم. یا تو رستوران فکرمیکردم همه دارن نگام میکنن چجوری غذا میخورم!!!یا خیلی ایرادای دیگه که فقط و فقط نتیجه توجه بیش ازحد به ظاهر خودم و رفتارم بود

این دوران میگذره و این مشکل برطرف میشه فقط باید تااون موقع خودتو عذاب ندی

اگه تونستم عکس بینی و دهنمو میذارم برات که اون زمان چقدر زشت بودن بنظرم!

دردم از یار است و درمان نیز هم
عزیزمباورت میشه همه مااین روزارو گذروندیم؟والان میگیم چمون بود اون وقتا!!!!من نوجوون که بودم از ظاهر ...

نمی‌دونم راستش نمی‌دونم چرا من فک میکنم تا آخر همین جوری میمونم کلا خیلی تو بحث زیبایی هستم میترسم یه جایی برم بقیه خیلی خوشگل باشن ولی من نه ولی خواهرم با این که فقط ۲ سال از من کوچیک تره اصلا اینجوری نیست اصلا براش مهم نیست هر جوری خواست میگرده از قیافش هم راضیه ولی نمی‌دونم چرا من خیلی حس بدی دارم اصلا دوست ندارم کسی منو نگاه کنه فک میکنم هر کس نگاهم می‌کنه دارع مسخرم می‌کنه 

واای خیلی خوبه که بینی ت

دیگه نوجوونی اینجوریه.اینقدر تو نخ ظاهرت و ایراد گرفتنی که ریزترین ایرادارو بزرگ میبینی درصورتی که اینجوری نیست.حالا بلوغ باعث ورم بینی میشه یه خرده ولی اونقدری نبود که اون همه اعتمادبنفس منو گرفته بود

برای شماهم همینه

دردم از یار است و درمان نیز هم
دیگه نوجوونی اینجوریه.اینقدر تو نخ ظاهرت و ایراد گرفتنی که ریزترین ایرادارو بزرگ میبینی درصورتی که ا ...

همین طوره متاسفانه انشالله زودتر بگذره🌱💐ممنون