2777
2789
عنوان

اضطراب و نگرانی شدید

364 بازدید | 36 پست

بچه‌ها من چند وقته خیلییی اضطراب دارم به حدی ک حالت تهوع و دردای عصبی ولم نمیکنن ( دردهای عضلانی و سوزش معده) 

خواب مفیدم شده ۵ ساعت درصورتی ک قبلا تا ده ساعت هم میخوابیدم 

غذا هم خودمو وادار میکنم که بخورم وگرنه اصن میل ندارم 

راهی برای کاهش استرس که جواب گرفته باشید ازش هس؟ 

قبلا کلی ب خودم میرسیدم اما الان درگیریای ذهنیم نمیذارن و حوصله‌ی هیچی ندارم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چقدر منی پریودم بهم ریخته شده سر فشارای روانی دارم میمیرم سوزش معده زرداب بالا اوردن دوتا هیدروکسی زین میخورم خوابم نمیبره خدا از باعث کسی که  فشار روانی ایجاد میکنه نگذره بدنم تیک گرفته ۵ روزه ده ساعتم نتونستم بخوابم از  خیلی چیزامتنفرم

ببین من خودم بدترین حال دنیا رو داشتم مثلا دیشب و با شوهرم البته شوهرم درواقع واس مثلا شب جمعه ای برنامه ریخته بود خوشحال و خندون اومده بود کلید خونه رو تو خونه جا گذاشته بود انقدر زنگ آیفون و زده بود و تلفن و ترکونده بود با اینک رو بی صدا هم نبوده دقیقا کنار گوشم بوده خلاصه ک شب جمعه رو خونه مامان بنده خوابید😅🤣🤣🤣🫡

سلام عزیزم

دکترم قرص کلربنزودیازپوکساید (پوکساکیم) بهم داده که هر وقت اضطراب و ناراحتیم زیاده بخورم معمولا شبا باید استفاده کرد

بعضیا هم اینو برای معده درد هم میخورن چون آروم میکنه

ببین من خودم بدترین حال دنیا رو داشتم مثلا دیشب و با شوهرم البته شوهرم درواقع واس مثلا شب جمعه ای بر ...

میخوام بگم مصرف قرص انقدر رو روان تاثیر داره آرامش باحالی ب آدم میده و همه چیزای منفی آدم اوکی میشه

قرص تپش قلب هم برای کنترل اضطراب معمولا دکترا میدن

اما اصلا سرخود نباید قرص بخوری و دکتر باید برات بنویسه

خوبیه این قرصا اینه که هر روز مجبور نیستی بخوری

فقط وقتایی که اضطراب داری

چقدر منی پریودم بهم ریخته شده سر فشارای روانی دارم میمیرم سوزش معده زرداب بالا اوردن دوتا هیدروکسی ز ...

وااای پریود رو ک نگو دوهفتس عقب انداختم یکی از بزرگترین استرسام همونه منی ک کاملا منظم بودم استرس از بین بردتم تو این یک ماه 

پوستم داغون شده و...

دکتر نرفتی؟! باخدا بنظرم جواب میده آرامش میگیری

نه 

مرسی اما انقد سرخوردم ک فک میکنم خدا هم نگام نمیکنه 

هرروزم گریس و التماس بهش ک یه راهی پیش پام بذاره

وااای پریود رو ک نگو دوهفتس عقب انداختم یکی از بزرگترین استرسام همونه منی ک کاملا منظم بودم استرس از ...

پریودوژانیرو ک میخوام بشم باورت نمیشه از یک هفته قبلش و دوروز قبل خونریزیم دیوونه و وحشی میشم