2777
2789
عنوان

به خاطر همه چیز تحقیر شدم 🥲

683 بازدید | 44 پست

به خاطر بی پولی 

رشته ام 

قیافه ام و..... هر کی ام که تحقیرم کرد روز به روز زندگیش بهتر شد 

🙂

🧚‍♂️🧚‍♂️آدم فقیر مرگ بر آن واجب می‌شود مانند من  🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️

خسته ام همه بچه های فامیل ازدواج کردن همش تیکه میندازن پدرت پول نداره برات جهیزیه بخره 

یا فلان پسر رو میشناسم فلان مریضی داره ولی جهیزیه فلان خودش میده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اخ که چه حس بدیه تحقیر انگار جونتو اتیش می زنن

کاش چشمان مرا خاک کنید ... تا نبینم که چه تنها هستم...یک لحظه از انسان شدنم هست که ان رانمی توانم هرگز بدون وحشت بخاطر بیاورم، زمانی که برای اولین بار صدای تپش قلبم راشنیدم. این صدای دقیق، بلند و منظم، که توامان نوید مرگ و زندگی را میدهد با ترس و تشویشی غریب به شگفتم می اورد، انها همه جا ساعت نصب کرده اند. اما چطور می توانند چنین ساعتی با ثانیه شماری سریع که تمام ثانیه های زندگی را همراهی می کند ، در سینه شان حمل کنند.!

سگ‌محلشون کن بعضیا لیاقت جواب سلامتم ندارن

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
تو چرا دست رو دست گذاشتی ؟

چون بی عرضه ام انقد وایستادم تا انتقام بگیر بیشتر خودم بدبخت شدم از چاله تو چاه رفتم 

تنها نیستی قشنگم ، ماها هم تحقیر شدیم، هرکس به نحوی.🌹💚

ولی افسوس که آدمایی که تحقیر میکنن هرگز به خاطر شعور نداشته اشون تحقیر نمیشن و بلایی سرشون نمیاد و البته می‌دونی چرا؟؟؟ چون ماها دلمون نمیاد کاری باهاشون بکنیم

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

دقیقا منم بخاطر فرار از این تحقیرا منزوی و جامعه ستیز شدم

منم دوست دارم هیع دانشگاه برم و رسم هیچ وقت تموم نشه تااینارو نبینم