2777
2789
عنوان

حیون خونگی ام مرد😔

| مشاهده متن کامل بحث + 977 بازدید | 31 پست
رفتم سرچ کردم. و نتیجه:‏مورچه‏‏‌ها توانایی درک خیلی چیزها را ندارند. مثلاً همدلی و خشم یا عشق و دوس ...

اره شاید اولی دلش را زده خودش اونا به قتل رسوندن! 

استارتر اینو پیگیری کن، حالا حالا ها براش جفت پیدا نکن تا این قضیه روشن بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون . میگم ی چندوقتی بگذره این مورچه ی کم آروم شد براش ی مورچه دیگه پیدا کنم..البته این فکر کنم بع ...

آره دیگه 

به هر حال به زمان نیاز داره تا اون عشق آتشین فروکش کنه ولی می‌گذره و با مورچه‌های جدید آشنا می‌شه و دل می‌بازه و زندگی می‌سازه 

می‌فهمه که مورچه‌زاد رفتنیه و موندنی نیست 

بهش وقت بده 

غم بزرگیه 

خدا صبرش بده 

اره شاید اولی دلش را زده خودش اونا به قتل رسوندن! استارتر اینو پیگیری کن، حالا حالا ها براش جفت پیدا ...

حتما از طریق مراجع قضایی اقدام میکنم..ینی پست تر از مورچه ها ندیدم ..اون که مرده خیلی مظلوم بود همه جوره کنار این بود عاشقش بود..اصلا باورم نمیشه

حتما از طریق مراجع قضایی اقدام میکنم..ینی پست تر از مورچه ها ندیدم ..اون که مرده خیلی مظلوم بود همه ...

نه باور کن😢 این قضیه توی مورچه ها خیلی رواج پیدا کرده.

ممنون ازت که نمیذاری خون اون مورچه پایمال بشه

آره دیگه به هر حال به زمان نیاز داره تا اون عشق آتشین فروکش کنه ولی می‌گذره و با مورچه‌های جدید آشنا ...

از غروب رفته تو بالکن فقط روبه رو رو نگاه میکنه..حتی میگه حوصله ندارم کسی رو گاز بگیرم دیگه..واقعا پیر شد.   

نه باور کن😢 این قضیه توی مورچه ها خیلی رواج پیدا کرده.ممنون ازت که نمیذاری خون اون مورچه پایمال بشه

برام دعا کن..واقعا سخته فقط میگم این روزا بگذره..انگار دارم خواب میبینم..من همیشه فکر میکردم عشق مورچه ها پاکه مورچه ها وفا دارن..امیدوارم اینجوری نباشه و مورچه به مرگ طبیعی فوت کرده باشه

از غروب رفته تو بالکن فقط روبه رو رو نگاه میکنه..حتی میگه حوصله ندارم کسی رو گاز بگیرم دیگه..واقعا پ ...

یه شبه پیر و شکسته شده 

تنها نذارش تا یه وقت فکر خودکشی نزنه به سرش 

همیشه پیشش باش 

مراقب باش سمت سیگار و الکل نره برای تسکین دردش 

ناراحت شدم...حتما سرشو نوازش کن اون الان محبت میخواد تا دوست و همسایه هاش برسن

حواسم بهش هست..چند لحظه قبل از حال رفت خودم بهش تنفس مصنوعی دادم..الانم اورژانس اومد بالای سرش..فقط دعا کنید چیزیش نشه

برام دعا کن..واقعا سخته فقط میگم این روزا بگذره..انگار دارم خواب میبینم..من همیشه فکر میکردم عشق مور ...

نه اون‌پاکی برای چند سال پیش بود، حالا با دسترسی به فضای مجازی عشق مورچه ها هم کثیف شده😢

هم شما به خاطر از دست دادن مورچه تون ناراحتید هم از علتش🥺 امیدوارم این روزهاتون به سرعت بگذره