2777
2789
عنوان

حیون خونگی ام مرد😔

973 بازدید | 31 پست

دوتا مورچه داشتم همیشه همه جا همراهم بودند یکیشون امروز مرد. اون یکی مورچه خیلی بی تابی میکنه نمیدونم چجوری آرومش کنم..کاش این روزا بگذره این مورچه ی کمی آرامش پیدا کنه

خدا شفات بده 

@مادرفرانکی کجایی که اینا میخوان جاتو بگیرن تو سایت 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلاب بذار سر لونه اش 

چای زعفرونی و حلوا هم غوغا میکنه

در غمت شریکیم 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

یه مورچه‌ی دیگه جفت و جور کن برای اون طفلک تنها نمونه غم آخرتون باشه

ممنون . میگم ی چندوقتی بگذره این مورچه ی کم آروم شد براش ی مورچه دیگه پیدا کنم..البته این فکر کنم بعده اون مورچه که مرد دیگه نتونه به کس دیگه ای فکر کنه

رفتم سرچ کردم. و نتیجه:

‏مورچه‏‏‌ها توانایی درک خیلی چیزها را ندارند. مثلاً همدلی و خشم یا عشق  و دوستی را نمی‏‌فهمند.

دومی نمی فهمه. نفهمه! اصلا شاید خودش اولی رو کشته باشه. اینا هم اداشه. نمایششه. باور نکن.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
رفتم سرچ کردم. و نتیجه:‏مورچه‏‏‌ها توانایی درک خیلی چیزها را ندارند. مثلاً همدلی و خشم یا عشق و دوس ...

ینی احتمال میدید این که زنده هست به نوعی خیانت کرده باشه؟؟کشتتش؟؟ آخه خیلی همو دوست داشتن