2777
2789

این خوبه؟؟

مامانم حالش خیلی بد بود آب میخاست 

اون روز داداشم هم بود بقران آروم تو گوشش  فوش داد مونده بودم میگف الهی مادرت بمیره با این مریضیش ک کنارش هستی

😒😔😔خیلی ازش دلخورم قلبم شکسته آب نمیخواستی بدی ولی چرا فوش دادی

داداشم داره طلاقش میده

عآشِق خُدایی هَستَم کِه وآس هَمیشِه نآمَش رو بآزوهآم هَک شُده اَست💞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا باید فحش بدهناراحتی یا خستگی چیزی داشته؟

مامانم سرطان داره همش نشسته

نمیدونم

داداشم با زن داداشم همدیگرو خیلی فوش میدن توی روی هم وایسادن😔😔😔داداشم دیگ نمیتونه جلو خودشو زنشو بگیره کاری کردن حرمتا شکسته بشه

فقط دلت شکستمن بودم قشنگ می شستمش اگه این حرفو میزد

😔😔😔حالا بعضی نی نی سایتیا نمیفهمن میگن حق با زن داداشته اینا درک مادرو نمیفهمن خستم از خودم

اسی خونه مادرت مستقل هست یا پیش داداشت زندگی میکنه؟ خاله و عمه یا فامیل دلسوز دارید چند تا خواهر برا ...

من تک فرزندم بقران خسته شدم

😔😔😔حالا بعضی نی نی سایتیا نمیفهمن میگن حق با زن داداشته اینا درک مادرو نمیفهمن خستم از خودم

غلط کرد هرکی این حرفو زد. مگه مادر بدبخت گناهش چیه 

این همه زحمت کشیده بچه بزرگ کرده یه نفر از راه برسه این حرفو بزنه واقعا زور داره

انشالله مادرت سلامتی‌شو به زودی به دست بیاره عزیزمم❤️

همه خواستن برن بهشت هیچ کی نخواست بسازه بهشت❤️‍🩹
غلط کرد هرکی این حرفو زد. مگه مادر بدبخت گناهش چیه این همه زحمت کشیده بچه بزرگ کرده یه نفر از راه بر ...

مممنونم مرسی از درکتون

چقدر درباره زن داداشت تاپیک میزنی .اصلا زن داداشت بد،ظالم ،بیرحم و...بابا ولش کن چیکارش داری خوب یا بد  به سلامتی  داره جدا میشه ...عوض اینکه قلبت رو با فکر کردن به رفتار زن داداشت سیاه کنی دلت رو از کینه پاک کن برای سلامتی مادرت به درگاه خدا دعا کن انشاله که خدا هم زودتر دعت رو برآورده کنه و مادرت حالش خوب شه

خدایا اسراییل کودک کش رو نابود بگردان. 
چقدر درباره زن داداشت تاپیک میزنی .اصلا زن داداشت بد،ظالم ،بیرحم و...بابا ولش کن چیکارش داری خوب یا ...

😔😔ممنونم تو باشی میتونی تحمل کنی ب مادرت فوش بدن؟؟

ب ارواح خاک پدرم چیزی نگفتم ولی اگ هرکی بود رحم نمیکردم

من تک فرزندم بقران خسته شدم

البته تک دختری 

چون داداشتم هست 

من واقعا مشابه شرایط شما تو اطرافم زیاد دیدم خیلی سخته 

تو اون تاپیکت گفتم زن داداشم بیست ساله یه قاشق خونه ما جابجا نکرده متاسفانه اینا از خانواده های با فرهنگ پایینن محبت رو یاد نگرفتم 

من یادمه مادرم خیلی مریض بود اون اوایل ازدواج داداشم حالش بد بود داداشمو صدا کردم سریع بردیم دکتر تا آخرشب برگشتیم 

دیدم صدای زن داداشم میاد که می‌گفت مامانتو بردی دکتر منو نبردی خونه مامانم اون موقع ها زشت بودتازه عروس تنها بره بیرون باید باشوهرش یا کسی میرفت 

از اون به بعد من حتی یه بارم از زن داداشم کمک نخواستم 

یادمه یه بارم میگفت مگه زن داداشم به مادرم کمک میکنه من به مادرت کمک کنم اصلا اینا محبت را یاد نگرفتن دلشون پر از کینه هست 

شما باید با داداشت تقسیم کار کنید شبا اون بمونه یا روزها 

اگه خونه مادرت برای خودشه بفروشید همونو رهن کنید خرج خودش کنید تا بیشتر سایه اش بالا سرتون باشه

😔😔ممنونم تو باشی میتونی تحمل کنی ب مادرت فوش بدن؟؟ب ارواح خاک پدرم چیزی نگفتم ولی اگ هرکی بود رحم ...

پس چرا اینجوری تعریف میکنی میگی زن داداشم کمک نمیکنه خوب از همون اول بگو رفتارش با خانوادمون درست نیست .اسی هر کسی با رفتارش شخصیت خودش رو نشون میده میدونم دلت خیلی پر هست هم از مریضی مادرت کلافه شدی هم از پرستاری کردن کلافه شدی هم زود رنج شدی و زودی دلت میشکنه ولی حالا که دلت شکسته دست به دامن خدا شو و از ته دل برا سلامتی مادرت دعا کن چون دل شکسته پیش خدا خیلی ارزش داره و دعاش زود اجابت میشه

خدایا اسراییل کودک کش رو نابود بگردان. 
البته تک دختری چون داداشتم هست من واقعا مشابه شرایط شما تو اطرافم زیاد دیدم خیلی سخته تو اون تاپیکت ...

نگران نباش چوبشم میخوره ی روزی عروسش باهاش نمیسازه