2777
2789
عنوان

زن داداشتون باخانوادتون میسازه یا نه میش جواب بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 330 بازدید | 44 پست
عروس اگه فرشته هم باشه دختر مردم هست شما باید از داداشت انتظار داشته باشی بیاد کمکت نه زن داداشت واگ ...

خب نمیزاره خواهر جان 

داداشمم گفته بهش مادرتو حق نداری بیاری بیاریش میکشمش میرم زندان

دارن جدا میشن

عآشِق خُدایی هَستَم کِه وآس هَمیشِه نآمَش رو بآزوهآم هَک شُده اَست💞
اون و من زندگی نداریم همش پیش مادرم هستیم

به سلامتی 

عروستون هم دوس داره پیش مادرش باشه . نه پیش مادر شما 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به سلامتی عروستون هم دوس داره پیش مادرش باشه . نه پیش مادر شما

عزیزم داداشام دوس نداره مادرزنش بیاد خونش چون زنش چشم دیدن مادرمو نداره خودش هم گفته بود

به دادشت هم بگو الکی زندگی خودش رو خراب نکنه و مثل بچه کوچیکا با زنش لج و لجبازی نکنه گاهی با محبت کردن به طرف مقابل میشه درس زندگی داد اینطوری زن دادست هم دیگه بنا رو سر لجبازی و ناسازگاری نمیذاره

خب نمیزاره خواهر جان داداشمم گفته بهش مادرتو حق نداری بیاری بیاریش میکشمش میرم زنداندارن جدا میشن

ببینید مریض داری سخته 

من خودم کشیدم که میگم من چون مادرم خواهر برادر هم نداره. وقتی مریض بشه تنها کسی که بیمارستان همراه میموند منو یه خواهرم بودیم شاید پیش می‌آمد یه هفته شبانه روز بیمارستان باشیم صبحم بریم سرکارظهرم بیاییم یه سر غذای بابامو بزاریم 

اما این روزها میگذره 

مادر پدر به این راحتی به دست نمیاد 

اگه بیماری مادرت ادامه داره اگه طلایی ملکی چیزی برای فروش داره بفروشید به خودش هزینه کنید چند ساعت پرستار بیارید به خورد خوراکش برسید تا شما هم اذیت نشید 

بعد داداشت که داره جدا میشه مگه اجازش دست زنشه بیاد پیش مادرش بهونه شو قبول نکن بزار مسئولیت پذیر باشه اگرم بیماریش زود خوب میشه یکم دیگه صبوری کنید

به دادشت هم بگو الکی زندگی خودش رو خراب نکنه و مثل بچه کوچیکا با زنش لج و لجبازی نکنه گاهی با محبت ک ...

مرسی نظر شما از همه اینایی ک پشت نا حق میگیرن بهتر بود😔😔😔بیچاره مامانم ما خیلی فقیریم 

داداشت بخاطر اینکه از مادرت نگهداری نمیکنه میخواد طلاقش بده؟؟

ن عزیزم 😔😔ما خیلی گرفتاریم فقیریم

پول نداریم پرستار بگیریم من تک دخترم هرروز پیش مامانم میام بقران ماهی دوبار خونه مبرم

ی بار کاش لال میشدم نمیگفتم ابجی میای پیش مامان پام درد گرف بست منو فوش چیزی نگفتم

میدونی چرا چون داداشم با زن داداشم همیشه همدیگرو فوش میدن

پس تو هم به دادشت بگو از همسر تو یاد بگیره و به مادر زنش رسیدگی کنه

ماشالله مادر زنش سالمه 

خب هرکسی میخاد ب مادرش رسیدگی بشه باید مادر طرف هم در نظر بگیره

ببینید مریض داری سخته من خودم کشیدم که میگم من چون مادرم خواهر برادر هم نداره. وقتی مریض بشه تنها کس ...

😔😔😔😔خودم تنهام دست تنها

عزیزم داداشام دوس نداره مادرزنش بیاد خونش چون زنش چشم دیدن مادرمو نداره خودش هم گفته بود

اصلا درکی از سبک زندگیت ندارم 

ما تو زندگی خواهر یا برادرمون دخالت نمیکنیم . توقعی از همسراشون نداریم . بخوان با هرکی رفت و آمد کنن به خودشون مربوطه . کسی هم بخواد تو زندگی ما دخالت کنه تو دهنش میزنیم

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

مرسی نظر شما از همه اینایی ک پشت نا حق میگیرن بهتر بود😔😔😔بیچاره مامانم ما خیلی فقیریم

فقط خواهشن عزیزم دلم  ،خدایی نکرده بین زن وشوهری تفرقه نندازید که خدارو خوش نمیاد، این چیزا یکم باید تو وجود افراد باشه ،یعنی منظورم اینه که خودشون باید درکشون بکشه که کاریو انجام بدن باگفتن شما ونارحتیتون چیزی حل نمیشه ،برادرتون باید باسیاست باهمسرش رفتار کنه نه اینکه بگه مادرتو میکشم واز این حرفا،بگه عزیزمن الان به کمک تواحتیاج دارم مطمئن باشی برات جبران میکنم توهرکاری برای مادرم کنی فکر کن برای من میکنی منم جای دیگه جبران میکنم انشالله خدا مادرتون هرچه زودتر شفا بده خدا هیچ مادرو پدری محتاج اولاد نکنه