2777
2789
عنوان

زن داداشتون باخانوادتون میسازه یا نه میش جواب بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 330 بازدید | 44 پست
ماشالله مادر زنش سالمه خب هرکسی میخاد ب مادرش رسیدگی بشه باید مادر طرف هم در نظر بگیره

خوب زن داداش تو کمک نمیکنه نمیتونی اعدامش کنی  عوضش خدا یه همسر خوب بهت داده که کمک حال شما و مادرتونه .انشاله که مامانت هم زودتر حالش خوب میشه و شما هم به زندگی خودتون میرسید ...ولی اسی نگاه شاید اگه همسر زن داداشت هم مثل همسر تو الویت اولش خانواده زنش بود الان به خاطر داداشت به مادرت کمک میکرد

خدایا اسراییل کودک کش رو نابود بگردان. 
اصلا درکی از سبک زندگیت ندارم ما تو زندگی خواهر یا برادرمون دخالت نمیکنیم . توقعی از همسراشون نداریم ...

باش ولی من نمیشینم کسی ب مادرم توهین کنه😔😔😔 

عآشِق خُدایی هَستَم کِه وآس هَمیشِه نآمَش رو بآزوهآم هَک شُده اَست💞

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب زن داداش تو کمک نمیکنه نمیتونی اعدامش کنی عوضش خدا یه همسر خوب بهت داده که کمک حال شما و مادرتو ...

اینم حق میگی😔😔میدونی جفتشون بی حرمتن

فقط خواهشن عزیزم دلم ،خدایی نکرده بین زن وشوهری تفرقه نندازید که خدارو خوش نمیاد، این چیزا یکم باید ...

عزیرزمینی ممنون از اینکه قشنگ صحبت میکنی😔😔🙏🙏کاش حرمت داشتن ب همدیگه فوش ناسزا نمیدادن هردوخانواده رو باهم بد نمیکردن

باش ولی من نمیشینم کسی ب مادرم توهین کنه😔😔😔

اینکه به مادرتون سر نزنه یا رسیدگی نکنه که توهین‌ نیست عزیزم 

فحش داده ؟

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

عزیرزمینی ممنون از اینکه قشنگ صحبت میکنی😔😔🙏🙏کاش حرمت داشتن ب همدیگه فوش ناسزا نمیدادن هردوخانواد ...

خدا کمکشون کنه یکم نسبت بهم بدبین شدن عزیزم اما با زبون خوش حل میشه انشالله ، خدا ازت راضی باشه هوای مادرتو داری عزیزم 

اینکه به مادرتون سر نزنه یا رسیدگی نکنه که توهین‌ نیست عزیزم فحش داده ؟

بله چندبار خودشون به همدیگه فوش دادن خیلی ها آروم نه جلو ما همدیگرو فوش میدن خب هردو خانواده از هم خوششون نمیاد😔😔😔خب شماهم حق بدین الان تو خواهر باز داری کمکت کنه من ندارم داداشمم زورش میاد خب با عروسم خوب بودم اون می اومد کمک می‌کرد داداشم کاری کرد ب همدیگه خیلی توهی کرون ب زنش گفتم بس فوش بهمون گف نمیاد رو افتادیم

نمیفهمم آدم چرا باید توهین کنه

خدا کمکشون کنه یکم نسبت بهم بدبین شدن عزیزم اما با زبون خوش حل میشه انشالله ، خدا ازت راضی باشه هوای ...

فداتشم مهربون

بله چندبار خودشون به همدیگه فوش دادن خیلی ها آروم نه جلو ما همدیگرو فوش میدن خب هردو خانواده از هم خ ...

ببین اینا راهش نیست 

اول باید کدورت ها رو حل کرد . گذشت کرد 

همگی نسبت بهم بدبین و دلخور شدین 

گذشته ها رو بذارید کنار و سعی کنید با احترام برخورد کنید 

برادرت مقصر اصلیه

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

ببین اینا راهش نیست اول باید کدورت ها رو حل کرد . گذشت کرد همگی نسبت بهم بدبین و دلخور شدین گذشته ها ...

😐خدا خودش کمکمون کنه

پرستار بگیرید براش

😔😔ما فقیریم 

خب نمیگم همش عروسمون مقصره چون دوسش دارم بیشتر از داداشم

ولی درک کنین دونفری که همدیگرو جلو آرامگاه بزنن یا محیطای دیگ میشه ب اینا تکیه کرد؟؟

اولا خواهرشوهرم ۱۵سالش بود مادرشوهرش کهنه میکرددومن این توقع زیادی داره مادرمم راضی نبود عروسمون بشه ...

یعنی چه؟ خیلی پر توقعی . مادر شما برای شما و برادرت زحمت کشیده نه زن داداشت این وظیفه شما دوتا هست که از مادرت نگهداری کنید . براش پرستار بگیرین که شمام خسته نشی . قرار نیست چون خواهرشوهرت کلفتی کرده زن داداشتم همین کار رو بکنه . یکی دوست داره یکی دوست نداره . اگرم انحام بده لطفا نه وظیفه 

😔😔ما فقیریم خب نمیگم همش عروسمون مقصره چون دوسش دارم بیشتر از داداشمولی درک کنین دونفری که همدیگرو ...

اسی من نمیدونم بیماری مادرتون چی هست 

ولی اگه سالمند هست و حقوق بازنشستگی اینا نداره 

بهزیستی مددکاری داره هم کمک دارویی داره هم میان خونه سر می‌زنند 

عمه من سکته کرده بود چند سال هفته ایی یه بار دکتر میامد کمک‌های معیشتی و ایزی لایف اینا هم میدادن اما چون بچه هاش کمکش میکردن نمی‌رفتم بگیرند فقط چون جابجا کردنش سخت بود همون دکتر رایگان میامد 

شما زنگ بزنید بهزیستی یا حضوری برید