2777
2789
عنوان

بعد مدت ها آمدم نی نی سایت

112 بازدید | 2 پست

آدم می ترسه دیگه چت کن هر حرفی بزن آنقدر همه می گن نی نی سایت نصب کردن 🤣🤣

یا زینب پیش خدا برام واسطه شو که منم مادر بشم یا امام رضا همش میام پیشت پس چرا یک نگاه بهم نکردی یا امام رضا برام واسطه شو پیش خدا بهم یک فرزند سالم صالح  بده 🙏🙏🙏🙏🙏🙏
منم اون روزی نشسته بودم سر کلاس دانشگاهچشم افتاد به گوشی دختر جلوییم همین جور تو نی نی سایت واسه خود ...

من هر کی می بینم میگه بزن نی نی سایت فلان چیز پیدا می کنی میگم یا خدا چی زمان ما بودیم هیچ کی اصلا نمیدونست نی نی سایت چیه 

یا زینب پیش خدا برام واسطه شو که منم مادر بشم یا امام رضا همش میام پیشت پس چرا یک نگاه بهم نکردی یا امام رضا برام واسطه شو پیش خدا بهم یک فرزند سالم صالح  بده 🙏🙏🙏🙏🙏🙏
دقیقا اون موقع ک من عضو شده بودم خیلی تعداد کمتر بودتاپیکا جذاب ترهمه کاربرا همو میشناختن تقریباالان ...

اره همه هم می شناختن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.