2777
2789

عزیزممم حتما تحقیق کن. الان چندروز پیش به انلاین شاپ چندمیلیون پول منو خورده توهینم کرده بلاکمم کرده. خیلی حالم بده. حتما ببین سایت دارن یا نه اگر سایت داره خرید کن

ممنون میشم جواب بدین من کوله و جامدادی سفارش دادم گفتن هفت روزکاری براتون ارسال میشه بقیه اش با پست ... روز هفتم من ازشون کد پیگیری خواستم تنها کاری که انجام دادن بی احترامی و جواب سر بالا بود لطفا اگه تجربه ای دارین بگین که بسته اتونو ارسال کردن یا نه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزممم حتما تحقیق کن. الان چندروز پیش به انلاین شاپ چندمیلیون پول منو خورده توهینم کرده بلاکمم کرده ...

عزیزم سایت داره من سر در نمیارم گلم میشه تو همین نت یه سرچ ساده کنی بهم بگی قابل اعتماده یا مه خواهش میکنم این لطف و در حقم انجام بده اسم سایت کودک دانا البته برای تبریز

بله گلم

عزیزم این پیجش معتبره. مشخصه هم فالور بالایی داره هم کامنتاش بازه هم لایکاش زیاده هم کلی رضایت و استوری داره

بعدم پیجش فعاله هر روز داره استوری میزاره. سایتم که داره

اصلا کلاهبرداری نیست الکی نگرانی. اینا فقط کدرهیگیری رو از طرف پست بهشون دیرتر میدن چون بسته هاشون زیاده. پست بهشون میگه بسته هارو بزارید و برید بعدا کد میدیم بهتون

[QUOTE=353379910]عزیزم این پیجش معتبره. مشخصه هم فالور بالایی داره هم کامنتاش بازه هم لایکاش زیاده هم کلی رضایت و است ...[/QUOTE باشه عزیزم ممنون اخه خیلی بی احترامی میکنه صاحب پیجش جواب سر بالا میده بازم یه خورده خیالمو راحت کردی 🌹