2777
2789
عنوان

حال و هوای جمکران در شب ولایت 💚😍

301 بازدید | 40 پست

از هفته قبل تصمیم گرفتیم که شب آغاز امامت و ولایت رو در جمکران حضور داشته باشیم و الحمدالله پذیرای حضور ما بودن 😍

عصر که رسیدیم اول خدمت حضرت فاطمه معصومه رفتیم و سلامی عرض کردیم و زیارتی کردیم 

بعد برای نماز مغرب و عشا هم اومدیم مسجد جمکران 💚

اصلا آدم از این عظمت😍 و زیبایی😍 و جمعیت😍 به وجد میاد  

دعاگوی همتون هستم 💚

انشالله همگی حاجت روا شید 💚

🌸🌸🌸🌸

تو رو خدا  بنویس انشالله پدرم همه ی طلاها و سکه هایی که از مادرم برد تو این سالها دو برابرشو واسه مامانم بزاره و پدرم حقوقش و یارانه و سهام عدالتو بده دست خودم و خواهرم و داداشام و مخصوصا مامانم😭

و تو رو خدا بنویس انشالله پدرم ۴ برابر پول مهریم و سود بانکیشو بهم برگردونه چند ساله مهریمو خورده پس نمیده میگه اگه میتونی پس بگیر 😭😔

تو رو خدا بنویس انشالله ارث زیادی گیر من و داداشام و مادرم و خواهرم بیاد و کسی حقمونو نخوره انشالله زمین کشاورزی و خونه ی تو روستا که حق هممونه به من و مامان و خواهرم و داداشام برسه و هیشکی نتونه یه سر سوزن ازمون سو استفاده کنه و نتونن حقمونو بخورن😭

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...
تو رو خدا بنویس انشالله پدرم همه ی طلاها و سکه هایی که از مادرم برد تو این سالها دو برابرشو واسه ما ...

تو رو خدا خیییییلیییی دعا کنید🥺😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جون امام زمان دعا کن انشالله من و عزیزانم مخصوصا من و مامانم و خواهرم و داداشام مثل مردم عادی آزادی داشته باشیم بریم بازار و مغازه و سفر و پارک و سینما و زیارتگاه  ها بتونیم با مادر بزرگ و خاله هام رفت و آمد کنیم و بتونیم راحت بریم سرکار و ادامه تحصیل بدیم و با همسایه ها سلام و علیک بتونیم داشته باشیم و انشالله هر جا دلمون میخواد بگردیم و کسی محدودمون نکنه اصلا تو رو به امام حسین بنویس حاجاتمو گلم😭😔💔

پدرم  کتک میزنه و بد دله و خسیس و شکاک (حتی نمیزاره در خونه باز کنیم)و بد اخلاق و بد دهن و تهمت میزنه و آبرو بره و همیشه پشتمونو خالی کرده حرف بد مثل نقل و نبات تو دهنشه و کولی و دعواییه و زورگوی و فاسد و خونه همیشه زندانیمون میکنه و پول مهریمو چنپ سال با سودش خورده پس نمیپه میگه اگه میتونی پس بگیر😭 حتی پول شارژ نمیده😭 و تو  خونه هم نمیزاره راحت باشیم ن برا خوردن ن خوابیدن ن تلویزیون برا کار خونه از عمد می ایسته یالا سرمون که دعوامون کنه خدا لعنتش کنه کاش اگه خدا عدالت داره پدرم بمیره بی شر و دردسر فقط شر و بدی و بدبختی ازش دیدیم شما رو به خدا دعا کنید پدرم ظلمش به خودش برگرده الهی و هیچ وقت دیگ در حقمون ظلم و ستم نکنه 😭💔جون عزیزتون دعا کنید سکته کنه و بمیره انشالله نفس راحت بکشیم از دستش الهی که شرش ازمون کم شه💔😭

خدا هست،اگه هست چرا جون پدر ظالممو نمیگیره 😭

اللهم عجل لولیک الفرج به حرمت امام حسن عسکری علیه السلام 🤲

───┅┅─═ 💚💚💚💚💖💖💖ईइ═─┅┅───❥‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎❥‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎

الَّلهُمَّ صلِّ عَلی مُحَمَّدٍ و آلِ مُحَمَّد و عجِّل فَرَجَهُم و أهلِک عَدُوَّهُم منَ الجنِّ و الإنس منَ الاوّلینَ و الآخِرین 🤲

یاعلی بردشمنات لعنت👉حاجت داری؟بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم زیارت عاشورا،سوره یاسین یا واقعه بخون براشون.صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، چون شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن!حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی یاعلی .

خواهر چرا دهنمون رو آب میندازی.

والله ما گناه داریم😄😭

التماس دعا❤️🤲

شادی روح مامان و بابام و همه رفتگان،یه صلوات میفرستی؟خدا روزی رسان بی نهایت من است❤️خدایا شکرت بابت همه داشته هام.الحمدالله.🤲