2777
2789
عنوان

پز دادنای مامانم به من

382 بازدید | 12 پست

بچه ها من سینه هام کوچیکن و شونه هام عریضن بازوهامم به نسبت پرن 

بعد من ناراحتم و حس میکنم اگه سینه هان بزرگتر بودن بهتر میشدم . حداقل ازون حالت مردانه درمیومدم 

حالا مامانمم میدونه که من ازین موضوع ناراحتم هی پز میده نمیدونم میگه وای لباسام خیلی بهم میان زن باید سینه داشته باشه نمیدونم خیلیا حسرتشو میکشن و ... 😬😬 

اصلا از زدن همچین تاپیکی خجالت میکشم 🤦🏻‍♀️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانت؟؟؟!!! چرا؟ مگه مامانت‌و قبلا تحقیر کرده‌ی؟ مثلا چهره‌شو یا...؟

بعضی وقتا بهش میگم که مثلا فلان چیز بهت نمیاد ولی باور کنید اصلا از روی بدجنسی نمیگم میخوام بهتر دیده شه 

یعنی میتونه به اون خاطر باشه ؟؟

بعضی وقتا بهش میگم که مثلا فلان چیز بهت نمیاد ولی باور کنید اصلا از روی بدجنسی نمیگم میخوام بهتر دید ...

آره عزیزم. احساس کرده قبولش نداری 💔 برای تحقیر شما نمیگه.

این سری ازش همونجا تعریف کن. چندین بار که تابلو نشه این کارو بکن، ببین تأثیرشو.

من احتمالا همسن مامان شما هستم. ما مامانا گاهی مثل یه بچه میشیم.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
ولی من ازش تعریفم میکنم نمیدونم چرا اونارو نمیبینه

شاید حس کرده در کل قبولش نداری.

شایدم من اشتباه میکنما، ایشون رو که نمیشناسم. ولی اولین چیزی که به ذهنم رسید به عنوان یه مادر، این بود دخترم.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟