زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نفرین بستگی به آدمی داره چه نفرین میکنه، بستگی به آدمی داره که نفرین میشه، ولی در کل قرار نیست با حرف ما آدما اتفاقی بیفته، اگر میبینید نفرین کسی میگیره درواقع خدا به دل شکسته اش نگاه کرده نه به حرفش
چرا اونایی که دلمونو شکستن خدا بیشتر از قبل هواشونو داره؟؟ باور کنم اینا همش تو فیلماس؟ 😔💔
درواقع اینطوریه که قرار نیست تقاصی که پس میدن رو لزوما ما ببینیم، ما از زندگی آدما واقعا خبر نداریم، صرفا یه جلوه ی ظاهری میبینیم که اکثر آدما خودشونو میکشن تا اون ظاهر زندگیه خوب و پرفکت باشه
من کلا چراغخاموشم. نه به این دلیل، چون با خودم میگم نکنه دل کسی بخواد و نتونه یا دل کسی بشکنه.ولی ک ...
دلیل خودتون هم عالیه 👌🏻اما اون برقی که شما تو چشمای اونا میبینی درواقع بعد از اینه که کاملا شو اف کرده و همه زندگیشو نشون داده، و همچنین بستگی داره شما خوشبختی رو توو چی میبینی ❤️