2777
2789
عنوان

پیشگویی درسته یا نه

102 بازدید | 12 پست

دختر خالم تو خونش یه چیزی پیدا کرده بود دعا نبود ولی یه چیزی بود که گفت شاید روش دعا خوندن 

سه نفر بهش معرفی کردن یکی با کتاب نگاه کرد گفت از فامیلاتون طلسم کرده اون اورده گذاشته یکی هم با کارت نگاه کرد گفت موکلا آوردن گذاشتن دعا کردن روش

یه جا هم حضوری رفته با آینه نگاه میکنه با سواد هست

اون گفته جنا تو خونه که رفت و امد داشتن از اونا افتاده بندازید بیرون طلسم نیست و بهش گفته یه تصادف هم نشون میده

واسه ازدواج پسر خالم هم گفته اگه اینو زن دادید مهریه کم بگید

الان همش تو فکره که چه تصادفی چون شوهرش هم بیرون شهر کار میکنه با ماشین خودش میره و نگران برادرش که چرا گفت مهریه کم بندازید

شنیدم نگرانم

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله یه سریش درسته

گفت صدقه بدید و چهار قل و آیت الکرسی

یعنی رفع میشه؟

اگه با صدقه و اینا رفع میشه پس چرا تصادف رو نشون داد؟

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏

والا من اعتقاد دارم به دعا و طلسم ولی تا حالا پیش پیشگو جادوگر نرفتم ..جالب بود همه رو گفته ولی همش راست در نمیاد ۵۰ درصد راست در میاد .یه بازیگری هست مجرد ازدواج نکرده رفته بود پیش یه پیشگو وجادوگر و اینا بهش گفته بود ۴۰ سالگی می میری ولی الان نزدیکه ۵۰ سالشه نمرده خودشم ازش میپرسیدن جرا ازدواج نمیکنی میگفت پیشگو بهم گفته تو میمیری ازدواج نکردم که شوهرم غصه منو نمیخوره بدبخت نشه ولی الان افسردگی شدید گرفته .فقط گربه خونگیش تو ۴۰ سالیش مرد بیشتر افسرده شد همه رو صدردصد راست نمیگه

حالا انجام دادنش که ضرری نداره شما کاری ک گفته رو بکن

میکنه ولی همش تو فکره

والا من اعتقاد دارم به دعا و طلسم ولی تا حالا پیش پیشگو جادوگر نرفتم ..جالب بود همه رو گفته ولی همش ...

چی بگم والا

نه اگه اون پیشگوعه کار بلد باشه نیاز نیس نگران باشه

چیزی بهش نداده 

که رفع کنه فقط گفته صدقه بدید چهار قل آیت الکرسی بخونید

اینم میگه یعنی اگر بخونم رفع میشه؟پس چرا نشون داد

هر صبح به پیام میده به شوهرش رسیدی