2777
2789

گفت ماهی یک بار خیلی دیره، دو هفته یک بار برو وگرنه دلش میشکنه

پدرم هم گفتن هفته ای یک بار رو حتما برو

ما عقدیم ماه بعد میریم سر زندگی خودمون، اونا احترام منو حفظ میکنن تا جای ممکن ولی مادرهمسرم یکم فضوله و راجب همه چیم نظر میده حتی موهام، چندین بار میگه موهاتو کوتاه کن، ابروهاتو نازک کن، یا میگه من دلم میخواد نوه مو ببینم ! من از ادم فضول خوشم نمیاد

هم اینکه دلم نمیخواد از اول زندگی هرهفته بریم متوقع بار بیاد، کل هفته رو کار میکنیم اخرهفته فقط با همسرم میتونیم وقت بگذرونیم خوشم نمیاد هرهفته خونشون! ولی پدرم میگن این بی احترامیه.

نام کاربریم اسمیه که همسرم صدام میزنه🥰🩷

دوس ندارم توقعی پیش بیاد و هرهفته منتظر ما باشن

و دوس ندارم راه دخالتشون باز بشه

با خودم میگم کسی که براحتی راجب ظاهرم نظر میده پس فردا بچه دار بشم راجب تربیتش هم میخاد اظهار نظر کنه و اعصابم خورد میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینکه شما بری یا نه مهم نیستولی پسرشون موظف هست بهشون سر بزنهماهی یکبار برای اینکه پسرشونو ببینن خیل ...

پسرش مختاره هروقت دلش خاست بره مادرشو ببینه

من متاسفانه از مادرم دورم و نهایت دوماه یبار بتونیم همدیگرو ببینیم

پسرش مختاره هروقت دلش خاست بره مادرشو ببینهمن متاسفانه از مادرم دورم و نهایت دوماه یبار بتونیم همدیگ ...

خب عزیزم حرف منم همینه

اینکه شما چقدر دوست داری به خودت مربوطه و هرجور صلاح میدونی

منم تقریبا نزدیکم دو هفته یکبار میرم گرچه والدین من هم میگن درست نیست اماآرامشم بیشتره، الان قبلنا زود به زود میرفتم آرامش روان نداشتم

آنه تکرار غریبانه ی روزهایت در نی نی سایت چگونه گذشت وقتیکه سوی چشمانت در پشت صفحه ی گوشی به فنا رفت🫤
یادت باشه هرجور رفتار کنی رفتار همسرت با خانواده خودتو میسازیتا ابد که دور نمیمونی شاید بعدا نزدیک خ ...

من به خانواده ی همسرم بی احترامی نمیکنم و اگرم میگم ماهی یبار بریم دیدنشون اونم تو شهری که هیشکی رو ندارم دلیلش نفرت نیست دلیلش اینه که هر بار مامانش حرفی نزنه که اعصابم خورد شه، ۷۰ سالشه حوصلشو ندارم.

هر چیزی رو فضولی خطاب نکن خودت دچار مشکل میشی ، یه سری حرفها از دوست داشتنه از مهم بودنته

اینکه نوه دوست داره خیلی حرف طبیعی ایه ، مادر خودت هم خواهد گفت یه ارزو از ارزوهای انسانهاست ، خیلی عادی میتونی با کلماتی مثل ایشالله ، به امیدخدا و .. حس مثبت بدی

اگه بخوای هر حرفی رو تعبیر به دخالت کنی تبدیل به یه ادم سرد و منفی میشی ، ممکنه دوست من به من بگه فلانی نوک موهاتو کوتاه کن یا این مدلی بزن بهت میاد ، حرف عادی ایه و زده میشه صحبت می کنیم

من احساس میکنم گارد داری ، میخوای راه رو برای دخالت ببندی ولی حد و مرز داشتن رو با گارد اشتباه گرفتی

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم