2777
2789
عنوان

انتخاب شما کدوم پسره لطفا صادق باشید

| مشاهده متن کامل بحث + 144 بازدید | 23 پست
دوستانی که میگن اولی حسرتی که بعدا رو دل آدم میمونه رو در نظر نمیگیرن. دومی، چون احساس دو طرفس. میتو ...

ببین به نظرم اسی انچنان هم عاشقش نیس و گرنه شک نمیکرد و تو دوراهی نمی موند

اره اسی؟

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

ببین به نظرم اسی انچنان هم عاشقش نیس و گرنه شک نمیکرد و تو دوراهی نمی مونداره اسی؟

ممکنه توصیه اطرافیان به شک انداخته باشدش . ولی اگه احساس چندانی نیست که دومی هیچ آپشنی نداره😹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین به نظرم اسی انچنان هم عاشقش نیس و گرنه شک نمیکرد و تو دوراهی نمی مونداره اسی؟

من دوسش دارم ولی فک کردن ب اینکه باید تو جوونیم بدون خونه بمونیم و خیلی طولش بده این قضیع رو و اینکه کار مشخصی هم نداره، دودلم کرده

کاربری دسته سه تا خواهره 🌱سعی خواهم کرد زنِ قدرت مندی باشم.آنچه که نکشد قوی ترت میکند🦋 ابعاد درون زن اعم از مادونا و آمازون را باهم خواهم داشت و این هدف من است نه دارایی و برازندگیِ من!... ب امید آزادی🕊
ممکنه توصیه اطرافیان به شک انداخته باشدش . ولی اگه احساس چندانی نیست که دومی هیچ آپشنی نداره😹

آخه سنی هم نداره میشع امیدوار بود ب رشدش 

نه؟ 

کاربری دسته سه تا خواهره 🌱سعی خواهم کرد زنِ قدرت مندی باشم.آنچه که نکشد قوی ترت میکند🦋 ابعاد درون زن اعم از مادونا و آمازون را باهم خواهم داشت و این هدف من است نه دارایی و برازندگیِ من!... ب امید آزادی🕊

دومی اگ عاشقت باشه سخته ازش جدا شی

ولی میتونی بش بخوای که سریعتر خودشو جمو جور کنه

اگ جمو جور کرد که بهتر،میاد خواستگاریت ،اما اگ جمعو جور نشد و بهانه اورد کات کن باهاش

دومی بهتره

خسته از هر چی که بود،خسته از هر چی که هست🥀                  کاربر قدیمی هستم  علی یاسینیِ سابق ام  اکانتم هزار بار بی دلیل تعلیق شد  لطفا تعلیقمون نکن نی نی یار،چون این اکانت دست دو نفره  
من دوسش دارم ولی فک کردن ب اینکه باید تو جوونیم بدون خونه بمونیم و خیلی طولش بده این قضیع رو و اینکه ...

عاقلی 

اینم بدون عشق و عاشقی برات نون و اب نمیشه 

به اولی حسی نداری

دومی اپشنی نداره

پس فعلا مجرد بمون سنت هم حدس میرنم کمه

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

عاقلی اینم بدون عشق و عاشقی برات نون و اب نمیشه به اولی حسی نداریدومی اپشنی ندارهپس فعلا مجرد بمون س ...

ممنون عزیزم. خدمم دانشجو ام سرکار میرم بعدن 

بله ۲۰ سالمه

آخه سنی هم نداره میشع امیدوار بود ب رشدش نه؟

ببین خودت بیشتر میشناسیش . یسریا تا ۴۰سالگیم میبینی رشد چندانی نداشتن. ولی هممون خیلیا رو میشناسیم اینقدر که جنم کار دارن خیلی زود پیشرفت میکنن . از نظر خودت توان و غیرتشو داره؟ اگه اره که عالیه

اخلاقش خوبه دومی هم

خب الان دومی دوسش داری

چقدر در فکر دیگرانه

تا این زمان که باهم بودین توی بیرون به چند نفر و سر چی کمک کرده

به خانوما احترام میزاره

هر دوتون تو یه پایه اعتقاد هستین

مسئله پول نیست ببین از اون پولی که دارن چقدرش رو خرج تو میکنن یه ۹9درصدداره یکشو میزاره یکی دیگه ۱ درصد ولی همون رو خرج تو میکنه اندازه پول مهم نیست ببین کی بیشتر به شما اهمیت میده

یه چندتا ازمون بر مطابق حرف هایی که گفتم ازشون بگیر پول به دست میاد اما خوشبختی نه انتخابت جوری نباشه که پشیمانی و حسرت به دنبال داشته باشه🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

فارابی می گوید من مدینه ای یافتم به نام فاسقه که مردم ان حق را می دانند از ان گریزانند اما من می گویم بین دانستن حق و عمل به ان یک شجاعت و فکر فاصله هست