2777
2789
عنوان

وقتایی که از لحاظ روحی اوکی نیستین

190 بازدید | 18 پست

موقعی که همه چی خوبه که خوبه،همه چی قشنگه ،آدما قشنگن،زندگی آسونه،شبا راحت میخابی ،روزا شادی،اما موقعی که یه مشکلی برات پیش میاد،با یکی سر کار بحث میکنی،تو شغلت درجا میزنی،به هدفت نمیرسی،یا مشکل مالی داری،یا آدما میشن گرگ و تو بره،شبا با استرس میخابی ،زندگی مثل امتحان ریاضی میشه،چقدر سخته ،چقدر استرس زاس،تو این جور وقت ها کیو دارین پشتتون باشه،دلداریتون بده،باهاش دردل کنین،سبک بشین،من جدا شدم ،شوهر که ندارم،مادرمم اصلا آدم سنگ صبوری نیست،اصلا به مشکلاتت توجه نمیکنه،اینجور وقت ها خیلی احساس تنهایی میکنم،اگه حرفم نزنم،حس میکنم افسرده میشم،شما هم دوست دارین راجب مشکلاتتون با یکی حرف بزنین،یا فقط من اینجوری ام

اون قسمت از زندگیم که یه بدشانسی بزرگ آوردم ،خیلی درد داشت ،خدایا به یه قسمت دیگه از زندگیم یه خوش شانسی بزرگ بده،که خیلی ذوق داشته باشه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط خدا حرف میزنم

خدا که جواب آدم رو نمیده،تنها بودن با مشکلات خیلی سخته

اون قسمت از زندگیم که یه بدشانسی بزرگ آوردم ،خیلی درد داشت ،خدایا به یه قسمت دیگه از زندگیم یه خوش شانسی بزرگ بده،که خیلی ذوق داشته باشه.

منم دوست دارم حرف بزنم چن تا هم بدوبیراه بگم یکم سبک شم 

خواهر عزیزدلم آماده همیشه وقت داره برام حمایتم میکنه همراهیم میکنه البته اگه اشتباه کرده باشمم میزنه تو سرم

خودم پشت خودممگاهی هم مشاور

منم خودم پشت خودمم،اما بعضی وقتا فقط میخام راجبشون به یکی بگم سبک بشم،که خفم نکنه

منم دوست دارم حرف بزنم چن تا هم بدوبیراه بگم یکم سبک شم خواهر عزیزدلم آماده همیشه وقت داره برام حمای ...

خوبه،منم آبجی دارم،ولی همیشه نمیشه صحبت کرد،خیلی خوبه با یکی راجب روزای پر استرست بگی ،سبک میشی

ایشالله یه خواهر مهربون همه داشته باشن خیلی خوبه

و ایشالا مشکلات همه به حداقل برسه،یا زورمون به مشکلاتمون برسه

منم خودم پشت خودمم،اما بعضی وقتا فقط میخام راجبشون به یکی بگم سبک بشم،که خفم نکنه

سعی کن یه مشاور خوب باشه ک آرومت کنه

من تلفنی بهش میزنگم

خیلی حالم بهتر میشه

ولی خب گاهی انقد داغونم حال حرف با مشاورم ندارم حتی

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
خدا که جواب آدم رو نمیده،تنها بودن با مشکلات خیلی سخته

خوب درک تون می کنم. الان همسرم در بستر بیماری هست‌. سرطان داره. دلم براش کبابه. نه رابطه ای داریم و نه تفریح و بیرون رفتنی. همه کارهای خونه و بیرون روی دوش خودمه. همش روی تخت می خوابه. افسردگی گرفتم. انگار که شوهر ندارم.واقعا احساس تنهایی می کنم. نیاز به کسی دارم که بهش تکیه کنم و باهاش حرف بزنم. بی همسری خیلی سخته. 

من یک شب که دلم شکسته بود خیلی زیاد اینقدر  حالم بد بود که اشک از چشمام گرم بود وقتی از گونه هام می‌ریخت به پیشنهاد دوستام تصمیم گرفتم با امام زمان صحبت کنم 

و گفتم یا امام زمان تنها امیدم و آرامشم هستی کاری کن این غمم کمتر بشه شاید باور نکنی ولی احساس کردم که غمم رو یکی ازم گرفت 

انگار. برای اولین بار یکنفر باهام همدردی و کرد و هنوزم درد دارم اما دیگه گریه نمیکنم 

الان هنوزم دنیام تاریکه اما امام زمان هم حس میکنم 

این از تجربه من

بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها