2777
2789
عنوان

توصیه های کسی که زندگیش تمام شده

| مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 44 پست
نمیشه شغلش را تغییر بده؟

معلمه .

خیلی تلاش نمیکنه ، مثلا میگم برو اسنپ کار کن ، البته لوله کشی و برق کشی هم بلده ولی مشتری نداره زیاد. 

هر جا بحث تلاش میشه سست میشه.

چون احساس نیاز نمیکنه و قانعه بدون اینکه آرزوهای منو در نظر بگیره ، حیف شد ،از انتخابم پشیمونم بعد ۱۲ سال.

خدا یا شکرت 🌹
یدونه یه خواهرشوهر دارم فقط

دیگه برا یه پسر همه ارزو دارن و عروسی میگیرن

با مهمون کم بگیر که روی دلت نمونه.  

بگو بعدها خاطره هاش میمونه برامون. بگو من همش خودمو کنارت تو لباس عروس تصور میکنم‌

با چرب زبونی.

اگر نه با دعوا همه چیز بدتر میشه‌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه برا یه پسر همه ارزو دارن و عروسی میگیرنبا مهمون کم بگیر که روی دلت نمونه. بگو بعدها خاطره هاش ...

مرسی عزیزم

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش
معلمه .خیلی تلاش نمیکنه ، مثلا میگم برو اسنپ کار کن ، البته لوله کشی و برق کشی هم بلده ولی مشتری ندا ...

معلم هاخیلی وقت خالی دارن که

یه سوپری چیزی بزنید صبحها شما باش عصرها همسرت. سوپری خیلی درامد داره

مزه پول و سفر و زندگی بهتر را باید بچشه 

اگر زیر یکساله جایجا کرده شاید بشه کاری کرد.یه وکیل خوب میخواد و پیگیر که متاسفانه خیلی نایاب هست

البته یه بار  اموالش توقیف کردم .سه ماه پیش رضایت دادم . از ترسش جا به جا کرد . الان دوباره اجرا گذاشتم . فرار از دین هست درسته ؟

معلمه .خیلی تلاش نمیکنه ، مثلا میگم برو اسنپ کار کن ، البته لوله کشی و برق کشی هم بلده ولی مشتری ندا ...

یه ایده دارم

ساندویچ و اسنک درست کن

شوهرت بده مستخدم مدرسه زنگ تفریح بفروشه