من فقط اگه اتفاقی واسشون بیوفته یا مناسبتی چیزی زنگ میزنم ، بعد مادرم همش بهم میگه مثلا به جاریت زنگ زدی بهش میگم واسه چی بهش زنگ بزنم😑 مادرم چه انتظاراتی داره میخواد هر روز به اینو اون زنگ بزنم حالشونو بپرسم ، حالا خود مادرم بزور به من زنگ میزنه الان مثلا باردارم هفته ای دو بار شاید بزنه😒 اعصاب نمیزارن
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
منم مثل توام .ولی خیلیا انتظار دارن گاهی زنگ بزنم .ولی از منی که ۴۴سالمه بشنو هر از گاهی به کسانی که دوسشون داری زنگ بزن .من برای همینه که دوست آنچنانی ندارم
چه زنگ چه دیدار هممون همینطوریم کلا لر جماعت بیش چاری خونه همن
خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....