2777
2789

من فقط اگه اتفاقی واسشون بیوفته یا مناسبتی چیزی زنگ میزنم ، بعد مادرم همش بهم میگه مثلا به جاریت زنگ زدی بهش میگم واسه چی بهش زنگ بزنم😑 مادرم چه انتظاراتی داره میخواد هر روز به اینو اون زنگ بزنم حالشونو بپرسم ، حالا خود مادرم بزور به من زنگ میزنه الان مثلا باردارم هفته ای دو بار شاید بزنه😒 اعصاب نمیزارن

والا، عید نوروز هم تماس نگرفتم

فامیل به چکار میاد آخه! 😅

اما

چون متاهل هستید، مجبورین یخورده اجتماعی تر باشین... 

موهام فِرِ بُلَند، اونقدر گُلَم کَسی دلش نمیخواد بره هُلَند. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا، عید نوروز هم تماس نگرفتمفامیل به چکار میاد آخه! 😅اماچون متاهل هستید، مجبورین یخورده اجتماعی ت ...

به خدا خودشون زنگ نمیزنن باید بمیری تا بزنگن ، بعدشم چرا خود بزرگترا زنگ نمیزنن احوال بپرسن ، ما کوچیکترا از بزرگترها یاد میگیریم

به خدا خودشون زنگ نمیزنن باید بمیری تا بزنگن ، بعدشم چرا خود بزرگترا زنگ نمیزنن احوال بپرسن ، ما کوچ ...

دور از جون

من فقط یه خانواده تو فامیلامون ادمن

که گاهی زنگ میزنیم و سر میزنیم 

همش متقابله، بقیشونو حتی سلامم نمیدم بهشون تو مهمونیا

من خیلی ریلکسم😅 خودمو مجبور نمیکنم. 

شمام کاری و که دوسداری بکن، یک بار بیشتر که نمیتونی زندگی کنی! 

موهام فِرِ بُلَند، اونقدر گُلَم کَسی دلش نمیخواد بره هُلَند. 

مثلا خالم برا تبریک عید بهم زنگ زد

دیگه هیچگونه‌تماسی نبود تا پریروزا پاش شکسته زنگ زدم حالشو بپرسم

البته ۲هفتس پاش شکسته من هی یادم میرفت زنگ بزنم🤪

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

همیشههههههههههه یعنی بیس چاری

چه زنگ چه دیدار هممون همینطوریم کلا لر جماعت بیش چاری خونه همن

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....