2777
2789
عنوان

این مامور پست پررو

602 بازدید | 18 پست

دیروز بسته ی منو پست اورد اونم ساعت ۵ عصر😐

از صب هرچی منتظر بودم نیومد ساعت پنج پست اومده که من داشتم میرفتم بیرون،تازه اون ساعتم هنوز نرفته بودم تو پارکینگ بودم

بعد نکرده یه زنگ همونجا بهم بزنه برم بگیرم ازش سریع راشو کشیده رفته....

تا شب هی گوشیمو چک میکردم هیچچچ خبری نبود حتی تا اخر شبم رفتم تو سایتشون کد رهگیریو زدم بازم تعقییری نبود فقط زده بود مرسوله تحویل نامه رسان شده

من چون زیاد چیزی سفارش میدم برام عادی بودو تاحالا پیش اومده بود گفتم لابد فردا میاد

بعد امروز نگاه کردم تازه دیدم الان زده دیروز فلان ساعت اومده دم خونه من نبودم....

اخه یکی نیس بگه اون شماررو که برا عممون نمیدیم فروشنده رو بسته بنویسه....

برا اینه که نبودیم تماس بگیرن

اینهمه بسته سفارش دادم تا حالا همچین بی نظمی ندیدم

بخاطر این تعطیل رسمیا دو هفتس لف دادن یه بسترو برسونن الانم اینجوری...

الان تکلیف چیه؟ یبار دیگم میارن بعد برگشت میخوره یا باید قبل برگشت خوردن برم خودم از اداره پست بگیرم‌؟ 

اگه اره از کجا بفهمم به کدوم اداره پست رفته

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برو اداره پست شمارشو میدن زنگ بزن خودت برو بگیر ازش منم از پست متنفرم بسته رو نمیارن بیارن هم زنگ نمیزنن یا اینکه پرت میکنن تو خونه بسته کلا داغون میشه وقتی تحویل ندادن الکی میزنن ک تحویل داده شد ینی خودت اومدی اومدی وگرنه ما نمیاریم واست 

شانس گند من هیچ اداره ای به این مزخرفی نیست 

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
اداره پست شهر خودتون یا منطقه تون

اخه هر ناحیه یه اداره پست داره معلوم نیست رفته کجا تحویل داده😀💔

ما نزدیک خونمون یه اداره پست هس ولی یادمه یبار که برگشت خورده بود برده بودن یه ناحیه ی دیگه چون اینجا تحویل نمیگرفتن برگشتیارو

این که خوبه، پستچی محل ما چند تا سفارش پشت سر هم تحویل نمیداد هی میزد نبودین در صورتی که بودیم آخرش یه روز زنگ زده بود که با زنم دعوا کردم بسته ها خونس😑 این یه پیرمردیه یکی دیگم هست جوون تره اعصاب نداره هر بار زنگ درو میزنه میگه درو وا کن بذارم تو حیاط. بعد بسته رو پرت میکنه میره واینمیسه برم تحویل بگیرم سفارش گرون داشتیم کارت و سند ماشین و... همه چیو پرت میکنه🙁

عزیزم شما ک میگی زیاد سفارش میدی

پس اینچیزارو باید بدونی 

تعجب میکنم

تو اینکه اداره پست خیلی بینظم  و مزخرفه حرفی نیس

ولی زنگ زدن وظیفشون نیس

یبار دیگه میارن دم در

اگر نبودی میره پست منطقه که تو همن نت ک مرسوله رو زدی مینویسه کجا میره

باید بری حضوری بگیری

پستچی ها اداره پست همه بی ادب اند و این رفتار هم واسه منم انجام شده زنگ زدم شکایتم کردم هیچ فایده نداشت بعدش عید نوروز بسته آورد همان اول بار گفت عیدی می خواهم ، کلا آنقدر وضع کارمندای بخش های دولتی خرابه که اگر بخواهی باید هر روز بری شکایت کنی . ولی باز هم شکایت کن حتی شده تلفنی چون انقدر بی شعورند که اگر شکایت نکنی آمار می دهند همه راضی بودن .