2777
2789

🫠🫠🫠🫠

همه دوستام یجور ازم دلخورن دیگ دوستی ندارم

لطفا به خاطر خودتون هم که شده به نظر من و بقیه اکتفا نکنید ما خدا نیستیم همگی ممکنه اشتباه کنیم🧡/تایپ شخصیت INTP/ چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم....مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...خود را کشتم و درمان خود کردم/ چون نهالی سُست می‌لرزد روحم از سرمای تنهایی می‌خزد در ظلمت قلبم وحشت دنیای تنهایی دیگرم گرمی نمی‌بخشی عشق،ای خورشید یخ بسته سینه‌ام صحرای نومیدیست خسته‌ام، از عشق هم خسته../ خدایا شکرت ولی کاش انقد زود نعمتاتو از من بی لیاقت نگیری :)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه چیکار کردی

هرکدوم یچیزی‌

یکیشون گف هیچوقت احساس من برات مهم نبوده همش بی توجهی بهش منم هیچی نتونستم بگم غرورم نذاشت

یکیشون اولین مسافرت مجردیشو رفته بود بهش زنگ نزدم ناراحته میگه یه زنگ نزدی بگی مردم زندم کجام

لطفا به خاطر خودتون هم که شده به نظر من و بقیه اکتفا نکنید ما خدا نیستیم همگی ممکنه اشتباه کنیم🧡/تایپ شخصیت INTP/ چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم....مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...خود را کشتم و درمان خود کردم/ چون نهالی سُست می‌لرزد روحم از سرمای تنهایی می‌خزد در ظلمت قلبم وحشت دنیای تنهایی دیگرم گرمی نمی‌بخشی عشق،ای خورشید یخ بسته سینه‌ام صحرای نومیدیست خسته‌ام، از عشق هم خسته../ خدایا شکرت ولی کاش انقد زود نعمتاتو از من بی لیاقت نگیری :)
معرفی میکنی چندتاشو؟

من خودم سمینار حرمت نفس دکترهلاکویی رو گوش کردم و برام خوب بود

کتاب زندگی دومت زمانی اغاز میشود که میفهمی فقط یک زندگی داری 

من خودمم درحال خوندن کتابا هیتم تازه شروع کردم و یه گروه هم زدم که با دخترا باهم کتاب بخونیم و یادبگیریم

اموخته هامون هم به هم یاد میدیم و گفتگو میکنیم

https://t.me/+XWG3XhGOQTRkNGI0

لبنک گروهه عزیزم دوس داشتید بیاید❤️😍

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
گروهت تلگرامه؟

بله عزیزم🌹

یبار فیلتر‌شکن بزنی و بیای کافیه، بعدش با پرو‌کسی وصلی همیشه

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch