2777
2789
عنوان

دیشب ظرف پانزده نفر رو شستم بعد

605 بازدید | 19 پست

من کلن بخاطر کم خونی وحشتناکی ک دارم اگه تایم زیاد سر پا باشم سرگیجه بد میگیرم .. بعد دیشب دوتا از دایی هام و خالم مهمون یکی از داییام بودن ما هم گفتن بریم بعد اون زن دایی میزبان ی پسر بچه ب شدت شیطون داره که پدر ادمو در میاره بعد من همش کمکش میکردم بنده خدا فشار روش بود بعد من شرو کردم ب ظرف شستن هیچکس نیومد پسر داییم هم مادرشو خیلی اذیت میکرد منم گفتم عیبی نداره ب ی مادر کمک کنم تمام ظرف ها رو شستم .. فقط ی کلام بعدش گفتم من تنها غذا نخوردم دوستان همکاری باید باشع 

حالا مامانم از سر صبح داره منو فش کش میکنه تو از همه کوچیکتری پرویی چمیدونم هزار تا حرف 

من حرف بدی زدم مگه؟؟

این قلب مال منه ولی ضربانش تویی :) ❤

یا نباید میشستی یا شستی چیزی نباید میگفتی ولی مامانتم رفتارش بده

کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱👩🏻‍🎓این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)وزن: 71.55📏وزن هدف58🏋️‍♀💪🏿( ۱۴٠۴/۳/۲)هدف اول68🔒هدف دوم65🔒هدف سوم62🔒هدف چهارم58🔒

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب کاری کردی گفتی.مثل نسل ما خوبه که هی میگفتن چیزی نگو زشته همینجور حقمونو خوردن.مودبانه گفتی.ولی اگر بقیه داییات و خالت دختر داشتن.به یکیشون میگفتی یکی بیاد کمک من اب بکشه ظرفا رو

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

خوب کاری کردی گفتی.مثل نسل ما خوبه که هی میگفتن چیزی نگو زشته همینجور حقمونو خوردن.مودبانه گفتی.ولی ...

فک میکنی نگفتم ؟؟ کسی مگه اهمیت میداد .. 

این قلب مال منه ولی ضربانش تویی :) ❤

دیگه نشور 

عاشق کوروش بزرگم پدر سرزمینی که همین الانشم ایرانمون جای خالیش و فریاد میزنه کاش بود یا کاش تو اون دوره به دنیا میومدم :)🕊 واسه گفتن حرف حق تعلیق شدم و این کاربریم سومیشه دیگه نمیخوام تعلیق شم میخوام تا وقتی که موهام رنگ دندونام بشه تو سایت بمونم 😁لطفا درخواست دوستی ندین مگر تو تاپیک ها صمیمی شدیم یا آرمی هستین .💜

دیگه یا نشور یا منت نذار 

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 

خوب گفتي

اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد

چقدر بدم میاد از همچین مهمونی هایی دو لقمه غذا میخوری ،یه عالمه ظرف میشوری

حالا خونت بشینی بهترین غذا رم بخوری دوتا بشقاب بیشتر نیستا ولی تو مهمونی ملت باید کوزتی کنی سر یه تیکه برنج و گوشت 

اونام باید کمک میدادن خب مفت خورا

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

چقدر بدم میاد از همچین مهمونی هایی دو لقمه غذا میخوری ،یه عالمه ظرف میشوریحالا خونت بشینی بهترین غذا ...

دقیقا وای من واسه همین از مهمونی ها متنفرم سر دو قاشق غذا باید ظرف یه ایل رو بشوری ، مخصوصا سمت شوهرم اینا که عروسا مجبورا بشورن 

فقط 5 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو مثل یه خواب خوب فانتزی