من کلن بخاطر کم خونی وحشتناکی ک دارم اگه تایم زیاد سر پا باشم سرگیجه بد میگیرم .. بعد دیشب دوتا از دایی هام و خالم مهمون یکی از داییام بودن ما هم گفتن بریم بعد اون زن دایی میزبان ی پسر بچه ب شدت شیطون داره که پدر ادمو در میاره بعد من همش کمکش میکردم بنده خدا فشار روش بود بعد من شرو کردم ب ظرف شستن هیچکس نیومد پسر داییم هم مادرشو خیلی اذیت میکرد منم گفتم عیبی نداره ب ی مادر کمک کنم تمام ظرف ها رو شستم .. فقط ی کلام بعدش گفتم من تنها غذا نخوردم دوستان همکاری باید باشع
حالا مامانم از سر صبح داره منو فش کش میکنه تو از همه کوچیکتری پرویی چمیدونم هزار تا حرف
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خوب کاری کردی گفتی.مثل نسل ما خوبه که هی میگفتن چیزی نگو زشته همینجور حقمونو خوردن.مودبانه گفتی.ولی اگر بقیه داییات و خالت دختر داشتن.به یکیشون میگفتی یکی بیاد کمک من اب بکشه ظرفا رو
🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمامعشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷
عاشق کوروش بزرگم پدر سرزمینی که همین الانشم ایرانمون جای خالیش و فریاد میزنه کاش بود یا کاش تو اون دوره به دنیا میومدم :)🕊واسه گفتن حرف حق تعلیق شدم و این کاربریم سومیشه دیگه نمیخوام تعلیق شم میخوام تا وقتی که موهام رنگ دندونام بشه تو سایت بمونم 😁لطفا درخواست دوستی ندین مگر تو تاپیک ها صمیمی شدیم یا آرمی هستین .💜
برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود....