2777
2789
عنوان

چجور نامزدمو خرش کنم

120 بازدید | 15 پست

دوستان ما ۵ سالی میشه ک با همیم .تو این مدت زیاد قهر و دعوا داشتیم !

من محبت کردم بهش ولی بیشتر با رفتارم .زیاد کلامی محبت نکردم 

ایشون رفت خیانت کرد 

معتقده ک من بهش محبت نکردم و براش کم بودم 

مم نمیدونم چرا نمیتونم پشت تلفن دو کلام حرف عاشقانه بزنم. با اینکه کسایی دیدم ک تو یه دقه هزار حرف عاشقانه زدن و همش هم به دروغ بوده 

چکار کنم دوستان! چجوری حرف زدنو یاد بگیرم ک خجالت نکشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگ روبیکا داری چندتا کانال عشق و عاشقی پیدا کن دو کلمه یاد بگیربعدم خیانت هیج توجیهی نداره

بلدم چی بگم اما نمیتونم به زبون بیارم .زبونم قفل میشع 

خیانتشو ک نمیبخشم الانم میخوام همونجوری ک منو عاشق خودش کرد و تو یه روز قیدمو زد همون رفتار رو باهاش داشته باشم 

میخوام دوباره عاشق!خودم بکنمش بعدم ولش کنم تو اوج 

(تو پرانتز اینو بگم که 5سال برای یه رابطه خیلی زیاده ،اگه شرایط ازدواج دارین حتما باید ازدواج کنین چون تهش معلوم نیست این رابطه ایشونم خیالش راحت میشه )

چقد سخته درک میکنم حرفتو ولی  ،

راجب محبت میتونید اول از تکس و تیکه های عاشقانه شروع کنید و بفرستید براش ،بعد همینو در حد یکی دوکلمه کلامی بگین ،خود به خود روتون باز میشه ...

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊

میدونم سوالت چیز دیگه س اما خواهرانه میگم بهت که این ادم بازم بهت خیانت میکنه و این حرف ها بهانه ساس ...

خیانتشو ک نمیبخشم .دنبال اینم ک کاری ک با من کرد رو سرش بیارم 

اون منو عاشق خودش کرد بعدم بخاطر یه دختر جن.ده قیدمو داشت میزد 

میخوام دوباره عاشق خودم بکنمش بعدم تو اوج ولش کنم 

(تو پرانتز اینو بگم که 5سال برای یه رابطه خیلی زیاده ،اگه شرایط ازدواج دارین حتما باید ازدواج کنین چ ...

شرایط عقد نداشتیم 😔

حالا ک خودشو ثابت کرد 

تو پیام زیاد بهش حرف عاشقانه میزنم ولی تو تماس نمیتونم یه کلمه هم بگم 

بلدم چی بگم اما نمیتونم به زبون بیارم .زبونم قفل میشع خیانتشو ک نمیبخشم الانم میخوام همونجوری ک منو ...

کار درستی میکنی 

چیزایی ک میخوای بهش بگیو رو ی کاغذ بنویس با خودت بخون تا زبونت بهشون بچرخه 

اگ تلفنی صحبت میکنی باهاش همونا حرفارو از رو کاغذ بخون

خیانتشو ک نمیبخشم .دنبال اینم ک کاری ک با من کرد رو سرش بیارم اون منو عاشق خودش کرد بعدم بخاطر یه دخ ...

عزیزم این اتفاق معمولا نمیفته و البته منطورم این نیست شما مشکلی داری. اما ایشون مشکل داره و اصلا به اون مرحله نمیرسه چون ذاتش... کسی که خیانت میکنه و زندگی رو تو تنوع میبینه و با وقاحت میگه کم گذاشتی رفتم و حتی ادای پشیمونی هم درنمیاره عاشق نمیشه😔

اما درواقع اگه هم بیفته بهاش اسیب دیدن بیشتر خودته

چرا وقت و انرژیتو پای چیزی میذاری که میدونی اخرش بازم اسیب میبینی

باور کن اگه ازش بگذری بیشتر ضرر میکنه تا ادامه بدی و...

اولن آدمی که خیانت کنه رو هرگز به زندگیت برنگردون چون بار ها این کارو میکنه جداشو ازش..چرا خجالت میک ...

نمیبخشمش. میخوام کاری ک با من کرد رو سرش بیارم 

منو عاشق خودش کرد بعدم در عرض یک روز کامل قید منو زد بخاطر اینکه یه دختر دیگه با اینکه میدونسته این زن داره رومخش راه رفته بود 

قلبم شکست واقها💔 وقتی دیدم شماره منو پاک کرده و شماره یکی دیگه رو جام گذاشته 

میخوام دوباره عاشق خودم بکنمش بعدم تو اوج ولش کنم اما نمیدونم چجوری باید مخشو بزنم 

عزیزم این اتفاق معمولا نمیفته و البته منطورم این نیست شما مشکلی داری. اما ایشون مشکل داره و اصلا به ...

پسر خوبی بود .تو این ۵ سال یکبار هم خطا نکرد 

این مدت خیلی جنگ اعصاب داشتیم رفت اینکارو کرد رفت خودشو با یه جن.ده آروم کرد 

الانم سیمشو عوض کرد قول داد ک تکرار نکنه و اگه دیگع دیدم ولش کنم 

در کل بهانه اش این بود ک من بهش محبت نکرده بودم 

میخوام ایندفعه محبت کنم خیلی بهش .ببینم اینبار دیگه بهانه اش چیع 

شرایط عقد نداشتیم 😔حالا ک خودشو ثابت کرد تو پیام زیاد بهش حرف عاشقانه میزنم ولی تو تماس نمیتونم یه ...

اخی🫂💔

ولی یچیزی بگم؟ اگه قصدتون اینه که بعدا ولش کنین بنظرم اصلا اینکارو نکنین ،چون کسی که خیانت میکنه اصلا حس وابستگی نداره و مطمئن باشید براش مهم نخواهد بود ! 

وقت ،عمر و انرژیتون رو بهتر نیست برای چیز با ارزش تری صرف کنین ؟

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊