2777
2789
عنوان

با شوهر بیشعورم قهر کردم ولی نمیدونم من مقصرم یا اون

| مشاهده متن کامل بحث + 756 بازدید | 54 پست
نفهمیدم برای چی شوهرت ناراحته؟قبلنا خانوما ناز میکردنالان دست به قهره مردا چه خوب شده

اره بخدا 

من سریع رفتم تو خیابون با بغض بهش زنگ زدم که یه دقیقه با ماشینی دور بزن بیا منم ببر، گفت نمیام برگرد خونه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره بخدا من سریع رفتم تو خیابون با بغض بهش زنگ زدم که یه دقیقه با ماشینی دور بزن بیا منم ببر، گفت نم ...

وقتی رفت اصلا نباید بهش زنگ میزدی

رفته یعنی نمیخواسته تورو ببره

ولش کن یه چند وقتی اصلا محلش نده

ولش کن آدما بعضی وقتا میزنه به کله شون پاچه ی همه رو میگیرن شوهرتون هم از اون روزاش بوده امروز.

اخه تا چه حد، 

همش درحاال پاچه گرفتنه من هیچی نمیگم، اما امروز ناراحت شدم که وقتی فهمید من تو خیابونم یه مسیر 300 متری رو برنگشت 

تقصیر ایشونه من تجربه ای زندگی مشترک ندارم اما با توجه به روحیات نزارید عادت کنه به این رفتار و همیش ...

متاسفانه عادت کرده! 

همیشه سکوت کردم و چیزی نگفتم 

سکوت منو از اینکه حق با خودشه برداشت کرده 

چجوری باهات رفتار کرده که این مساله واضح رو هم تقصیر خودت میدونی!؟

قهر کردن و این اداها راحت تر بود یا اینکه ازت بپرسه میای یا نه!؟

رو نده بهش بفهمه چقدر کارش زشته

پسربچه نوجوونم این اداهارو نداره

متاسفانه عادت کرده! همیشه سکوت کردم و چیزی نگفتم سکوت منو از اینکه حق با خودشه برداشت کرده

اشتباه بوده فرصت هست درستش کنید وگرنه بعدا تو یه نقطه از زندگیتون خسته میشید 

زندگی مشترک دو طرفه است