2777
2789
عنوان

با شوهر بیشعورم قهر کردم ولی نمیدونم من مقصرم یا اون

| مشاهده متن کامل بحث + 756 بازدید | 54 پست
بلد نیستم مادرم مثل خودم بود از کسی یاد نگرفتم، الانم همیشه من درحال منت کشی و عذرخواهیم، حتی اگه او ...

والا میترسم یه چی بگم دینش گردنم بمونه

ولی منطقی ترین چیزی که به ذهنم میرسه اینکه دیگه اصلا روی خوش نشون ندی تو مغازه نری اگه گفت بگو من خسته شدم چون بهت کمک میکنم دارم بهت لطف میکنم تو اینطوری رفتار میکنی انگار من وظیفمه  احترام احترام میاره 

بزار تفاوتارو بفهمه و قدرتو بدونه

والا میترسم یه چی بگم دینش گردنم بمونهولی منطقی ترین چیزی که به ذهنم میرسه اینکه دیگه اصلا روی خوش ن ...

مرسی ازت،نه بابا چه دینی بالاخره آدم سالم قبل از هرکاری جوانب رو میسنجه بعد انجام میده اون کارو، 

من خودمم تو ذهنم بود یه مدت نرم باهاش مغازه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان چیکار کنم‌؟ میشه بهم یاد بدی؟؟؟ ظهر که اومد خونه چی بگم چیکار کنم؟ غروب برم باهاش مغازه یا نرم؟

عزیزم اصلا قهر نکن باهاش

اما اگه اومد و عادی برخورد کرد شما هم عادی باش (فقط عادی و مثل همیشه بامحبت نباش. منظورم فقط اینه قهر نباش ) ولی حتما حتما تو یه موقعیتی که میبینی حالش خوبه و ارومه بهش بگو که صبح اون حرف رو زده و شما برداشتت این بوده که میخواد تنها بره و یکمم اظهار ناراحتی کن از قهر کردنش. بالاخره یه موقعیت هایی تو طول روز پیش میاد که میشه به مردا خیلی چیزارو گفت و ازشونم قول گرفت برای عمل کردن

اما باهاش نرو مغازه (البته اگه باعث نمیشه دعواتون شه) اگه صرفا برای کمک بهش و به میل خودت میرفتی دیگه نرو. نه امروز نه هیچ روز دیگه

اینجور توجهاتت رو یه مدت کم کن که متوجه بشه راهش اشتباهه.تا یکم تغییر ببینی چون تا هرجایی خوبیات رو ادامه بدی این داستانم ادامه داره

عزیزم اصلا قهر نکن باهاشاما اگه اومد و عادی برخورد کرد شما هم عادی باش (فقط عادی و مثل همیشه بامحبت ...

یکم برای اینکه کلا نرم مغازه استرس دارم، اما تلاش میکنم حضور خودمو پیشش کمرنگتر کنم

تو کل زندگیم نسبت به همه چی احساس گناه داشتم...

میگم پس ربطی به ازدواج نداره

اصولا عزت نفس از مادر بهمون میرسه اعتماد به نفس از پدر

حالا اگه هرکدوم از والد تو اینا ضعف داسته باشن به بچها هم عینا منتقل میکنن

کسی که عزت نفس نداره خودشو دوست نداره

کسی که خودشو دوست نداشته باسه هیچ کس دوستش نداره

حالا که مادرتون بهتون عزت نفس نداره این مسئولیت شماست 

حتما حتما برو پیش یه روانشناس خوب

بهت کلی تمرین و راهکار میده

کم کم عالی میشید

در آخرم اینکه

هر رفتاری بقیه باهامون میکنن دلیلش خودمونیم که بهشون این اجازه رو میدیم!

خطرناک ترین نوع بشر کسی است که ؛ «فهم ِکم»  ولی «اعتقادِ زیاد» داشته باشد!

خب وقتی که من رفتم تا خیابون کلا فاصله 300 متر بود چرا برنگشت، بخدا اگه برعکس بود من از استرس میمیرد ...

دیگه همه مثل هم نیستن اونم بنظرم سوارت نکرده که قهرش معنی دار تر باشه و بعدا توقعش رو بیان کنه که تو خودت باید می دونستی باید بیای نه اینکه وقتی من ناراحت شدم پاشی آماده شی .

من باشم آروم و خونسرد طلبکار میشم که چرا دستم رو پس زده و ناراحت رفته و دفعه بعد که خواست شب بیشتر بیدار نگهم داره تیکه شو بهش مینداختم که دوباره صبح قهر می کنی میری !

خط بیضی خط خط بیضی خط 😄امضام اینطوریه خو 😁

چند بار امتحان کردم اما اخرش میگه من ناراحتم ازت تو قیافه گرفتی نرین تو اعصابم بااین رفتارت

بهش بگو تو یهو با خودت درگیر میشی 

یهو قاطی میکنی 

بعد  به جای اینکه من ناراحت باشم تو از دستم ناراحتم میشی؟

دسته پیشو میگیری پس نیوفتی