2777
2789
عنوان

با شوهر بیشعورم قهر کردم ولی نمیدونم من مقصرم یا اون

| مشاهده متن کامل بحث + 756 بازدید | 54 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چجوری باهات رفتار کرده که این مساله واضح رو هم تقصیر خودت میدونی!؟قهر کردن و این اداها راحت تر بود ی ...

😭😭😭😭بخدا با جمله اولت اشکم دراومد

هرموقع من از کاراش ناراحت بشم جوری رفتار میکنه انگار تقصیر منه، کاری میکنه بااینکه اون مقصره من معذرت خواهی کنم که چرا از کارش ناراحت شدم! 

یا اگه حتی یک درصد از کارایی که اون میکنه رو من بکنم زمین و زمانو به هم میدوزه

خب الان میخوای حرکتی بزنی؟

فکر میکردم مقصر خودمم که زدم زیر برنامه ای که دیشب چیدم، اما خب من تو ایام تعطیل کم پیش میاد باهاش برم مغازه، 

دلم میخواد کاری کنم ازم معذرت خواهی کنه، اما اخلاقش خیلی بده، میترسم اخر خودش کاری کنه من برم عذرخواهی کنم که ببخشید امروز ناراحتت کردم

نفهمیدم برای چی شوهرت ناراحته؟قبلنا خانوما ناز میکردنالان دست به قهره مردا چه خوب شده

ولش کن ،کم خوابی بهش فشار اورده،مغازتون چیه ک از اول صبح روز تعطیل میرین؟

،روزای تعطیل قانون بذار ک نری سرکار.

منم با شوهرم میرم مغازه،ولی روزای تعطیل از اول گفتم نمیام ،حالام اصلا نمیگه بیا یا اگه برم کلی تشکر میکنه،

شما خانم هستی جنس ظریف تر ،یکم بیشتر مراقب خودت باش 

..امروز ۲۷.۲.۱۴۰۳  بی بی چک مثبت شد🤗🤗،خوش اومدی ب دلم قشنگ ترین سوپرایزم🥰😍😘......❤
اشتباه بوده فرصت هست درستش کنید وگرنه بعدا تو یه نقطه از زندگیتون خسته میشید زندگی مشترک دو طرفه است

بلد نیستم 

مادرم مثل خودم بود 

از کسی یاد نگرفتم، الانم همیشه من درحال منت کشی و عذرخواهیم، حتی اگه اون مقصر باشه طوری وانمود میکنه که کارش درست بوده و من کارم اشتباس

باید چیکار کنم الانو؟ 

چجوری قهر باشم بخدا نمیدونم 

😭😭😭😭بخدا با جمله اولت اشکم دراومدهرموقع من از کاراش ناراحت بشم جوری رفتار میکنه انگار تقصیر منه، ...

ببخشید عزیزم شرمندم واقعا نمیخواستم ناراحتت کنم فقط میخواستم بگم اثرات رفتار شوهرته که الان خودت رو مقصر میدونی

هیچ کجای این چیزی که تعریف کردی اتفاق بدی نیفتاده بود

حتی انقدر باگذشتی که بعد اون حرکتش بدون حرفی رفتی حاصر شدی و حتی تا تو کوچه رفتی

اینا میشه گذشت برای ارامش زندگی و خیلی خوبه

اما عزیزم شده تبدیل به وظیفه

خوبیت رو نمیبینه

وقتی اروم بود بهش بگو لطفا با زبون خوش

چرا وقتی میتونه حرف بزنه قهر میکنه!

سریه مساله الکی

یکمم تغییر رویه بده. به خدا که خوبی زیاد خوب نیست

بزار متوجه شه وظیفه ت دائم گذشت کردن نیست. ایشون دیگه حتی رفتار زشت خودشو متوجه نمیشه. 

مردها هم پریود دارن مگه نمی دونی؟خوابش میومده یه لحظه فک کرده چه سخته من برم مغازه اون ولو باشه توی ...

خب وقتی که من رفتم تا خیابون کلا فاصله 300 متر بود چرا برنگشت، بخدا اگه برعکس بود من از استرس میمیردم که زنم تو خیابونه برم سریع برش دارم

ی پیشنهادم بهت بدم من خودمم مقصر باشم خودمو میزنم ب اون راه تازه ناراحتم نشون میدم خودمو الکی دست پی ...

چند بار امتحان کردم اما اخرش میگه من ناراحتم ازت تو قیافه گرفتی نرین تو اعصابم بااین رفتارت 

نه میدونم از جایی ناراحت نبوده، همیشه ساکت بودم فکر کرده برینه تو سرمم چیزی نمیشه و چیزی نمیگم

بد عادتش کردین پس

جاها عوض شده انگار

خطرناک ترین نوع بشر کسی است که ؛ «فهم ِکم»  ولی «اعتقادِ زیاد» داشته باشد!

ولش کن ،کم خوابی بهش فشار اورده،مغازتون چیه ک از اول صبح روز تعطیل میرین؟،روزای تعطیل قانون بذار ک ن ...

ما دکوراسیون داخلی داریم 

کلا روزای تعطیل صبح هارو نمیریم جفتمون چی بشه قرار باشه مشتری بیاد، امروزم قرار بود یکی بیاد کاغذ دیواری انتخاب کنه، 

اصلا ما با برنامه پیش نمیریم، خیلی اوقات صبحها شده گفتم من خوابم میاد نمیام یا گفتم من خونه کار دارم تو برو

ببخشید عزیزم شرمندم واقعا نمیخواستم ناراحتت کنم فقط میخواستم بگم اثرات رفتار شوهرته که الان خودت رو ...

الان چیکار کنم‌؟ میشه بهم یاد بدی؟؟؟ 

ظهر که اومد خونه چی بگم چیکار کنم؟ 

غروب برم باهاش مغازه یا نرم؟