2777
2789

بچه هام یه سالشونه بیشتر وقتا نمیتونم توی روز بخوابونمشون مثلا دیروز تا هفت غروب طول کشید بتونم بخوابونم چون پیش هم ک نمیشه اتاق هم ببرم اون یکی با گریه ش نمیذاره اینو بخوابونم دیشب دو و دو نیم خوابیدن صب ساعت هشت همزمان بیدار شدن برا شیر ،الان سرم گیج میره اینا هم از کم خوابی گریه میکنن نمیتونم بخوابونمشون حس میکنم بی دس و پام اصن😔

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

مادری خواهری کسی نیست کمکت کنه؟؟؟ من پشت هم دارم اگه کمکی نداشتم مرده بودم چون دخترم خیلی بدقلق بود دهنمو سرویس کرده بود

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

من جفتشون با هم کنار هم میخوابوندنم،تهش بیدارم بشن با هم بیدار میشن دیگه،یکیشون ک رفلاکس داشت تو گهواره تکون میدادم یکیشون رو پا میذاشتم خودمم کنارشون بعدش میخوابیدم اون که رفلاکس داشت تا بیدار میشد گهواره تکون میدادم باز میخوابید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادری خواهری کسی نیست کمکت کنه؟؟؟ من پشت هم دارم اگه کمکی نداشتم مرده بودم چون دخترم خیلی بدقلق بود ...

مادرم پیره پا درد کمردرد داره ولی کمک میکنه دیروز سه طهر تو این گرما اومد که بچه هارو بخوابونم و شام بپزم ولی مشکل من همیشگیه همش ضعف و خستگی و بی‌خوابی دارم بچه هامم همش گریه میکنن از اینکه نمیتونم هرموقع خوابشون میاد بخوابونم

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
من جفتشون با هم کنار هم میخوابوندنم،تهش بیدارم بشن با هم بیدار میشن دیگه،یکیشون ک رفلاکس داشت تو گهو ...

منم اینکارو میکردم ولی از وقتی بزرگ شدن تو گهواره نمیشه ،کنار همم که باشن اونی که رو پام داره میخوابه با صدای نق نق اون یکی دوباره چشاشووا میکنه،اتاق هم ببرم اونی که تو هاله از رفتنم جیغ میکشه هلاک میشه حس میکنم افسردگی هم دارم گاهی میگم پاشم فرار کنم از دستشون😔

من دوقلو باردارم.همش لک و خون ریزی، امیدی ندارم دیگه😭

تحت نطر باش گلم منم لک و خون دیدم ماه‌های اول ولی با شیاف و استراحت مطلق کنترل شد خدا خودش هوای بچه هاتو داره خودتم مدام تحت نظر دکترت باش

منم اینکارو میکردم ولی از وقتی بزرگ شدن تو گهواره نمیشه ،کنار همم که باشن اونی که رو پام داره میخواب ...

باید خسته شون کنی با بازی و موزیک و رقصص،من دوقلوهام تنها بزرگ کردم حتی شوهرمم همکاری نمیکرد و جاشو کلا جدا کرده بود

مادرم پیره پا درد کمردرد داره ولی کمک میکنه دیروز سه طهر تو این گرما اومد که بچه هارو بخوابونم و شام ...

نمیتونی کمکی بگیری؟ پرستار؟ 

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

تحت نطر باش گلم منم لک و خون دیدم ماه‌های اول ولی با شیاف و استراحت مطلق کنترل شد خدا خودش هوای بچه ...

منم شیاف میزنم و تحت نظرم. یه روز لک میبینم، دو روز خوبم، دوباره لک. یه بارم خون ریزی داشتم

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
منم شیاف میزنم و تحت نظرم. یه روز لک میبینم، دو روز خوبم، دوباره لک. یه بارم خون ریزی داشتم

تو سونو هماتوم نداشتی؟استراحت مطلقی؟