2777
2789
عنوان

از بی پولی به این مرحله رسیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 22 پست
مشکلم همینه خدا اصلا منو نمی‌خواد تا حالا با کسی نبودم بعد طرف چند تا چند تا آدم عوض می‌کنه آخرش با ...

راسش هرچی خواستم بگم دیدم خودم عمیقا باورندارمش اما یه چیزیو باوردارم که اگه تلاش کتی تسلیم نشی میرسی به چیزایی ک دوس داری شاید یه سری چیزا بگیرنگیرداشته باشه مث همون مثالایی ک خودت بالازدی ولی تلاش کردن تهش نتیجه بخشه 

من از خودم شروع میکنم اینجاکسی منونمیشناسه پس راحت حرفامو میزنم پدرم وضع مالیش توپ بود (سه ساله فوت کرده)اما منو نمیدید منو فقط یه دخترمیدیدوتمام مادر خوبیم نداشتم اونقدواسم سخت بود ک میدیدم برای برادرام هرچی دوس داشتنو میخرید تحویلشون میگرف اما من چون دختربودم نه تمام سالای عمرمو اینطور هدر دادم که عه چرا من نه اونااره تااینجاشو داشته باش برم بیام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مایلی در کنار هر فعالیتی که دارید در کنارش
در  حیطه فروش محصولات پوست و مو فعالیت داشته باشی در خدمتم
در هر جا هر مکان پاره وقت
آموزش فروش کلاس انگیزشی بدون سرمایه آموزش محصولات و شناخت پوستی و مو پشتیبانی همیشگی
و جالب اینجاست به قیمت تولید برات حساب میشه+با تخفیفات پلکانی ماهانه
اگر دنبال یک بیزینس با پورسانت تصاعدی هستی  پیام بده
@trustisho روبیکا

‌  *مشاوره رایگان پوست و مو شرکت لیاتیم #                            

بانوان عزیزی که به دنبال شغل خونگی هستن البته بدون سرمایه که در هر زمان و مکانی بتونن کسب درآمد کنند و به دنبال پیشرفت هستن تا مستقل تر باشناگر مایل بودید  من در خدمتتون هستم❣️@TRUSTISHOروبیکا

اونقد لفتش داذم بازمینو زمان جنگیدم با خدا دعواکردم دقیقا عین خودت تااینکه متوجه این شدم که خدااصن اون چیزی ک توسرمون کردن نیس خدا اصلاهم سخت گیر نیس اصلا مجازاتگر نیست براهمونه ک اون دختری ک صدتادوسپسر داشته رو نباید انتظارداشته باشیم خدابزنه به کمرش بلکه چیزی ک ممکنه بزنه به کمرش به طور مثال ممکنه یکی از دوسپسراش ایدز داشته باشه اینم بگیره یااینکه یکیشون دقیقاعین خودش روابط ازاد زیادداشته باشه و اینونخواد ولی ایشون پسره رو بخواد ودچارشکست بشه بعد ماکه نمیتونیم بگیم دیدی خدا زد به کمرش نه زندگی یه جاهاییش جبره مث تولدوخونواده و...اماباقیش فقط برمیگرده به انتخاب خودمون ودراین حین خدا ببینه حرکترومیزنی باورکن برکتشومیده همه ایناروبهت گفتم ک نشینی به گلایه ای خدا نیست ای خدا بده ای ال بل فقط داری وقت تلف میکنی فقط یه تکون به خودت بده و شروع کن خیلی سخته ها ولی غیرممکن نیس

من اونقدتوزندگی سختی کشیدم بعضی چیزارو غرورم نمیزاره بازگو کنم ولی چیزایی ازسر گذروندم که اگه دوباره برگردن دیگه تحملشو ندارم ینی اونقدوحشتناک بودن ک دیگه ادم صبور قبل نیسم ولی بازم امیدم به خداس مگه جز خدا کیوداریم