2777
2789

ک انگاری از من متنفره ، خیلی بد رفتار میکنه

من همش دورش میگردم هرچی میگه انجام میدم

ولی ب چشمش نمیاد کلا روم میرینه سرم داد میزنه

بهش هم میگم براش مهم نیس

خودت به خودت بی احترامی میکنی دیگه توقعی از هیچ کس نداشته باش 

این چه ادبیاتیه؟

از تاثیر کلمات روی خودتون غافل نشید....همش موج و بار منفی داره....

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سعی کن زیاد بهش محل ندی،یکم باهاش سرد برخورد کن

اصلا براش مهم نیس

گربه صفته خوبی ها ب چشمش نمیاد

من همین یدونه خواهرم دارم دلم واینمیسته باهاش

زود خوب و آشتی میکنم اونم براش عادی شده 

خودت به خودت بی احترامی میکنی دیگه توقعی از هیچ کس نداشته باش این چه ادبیاتیه؟ از تاثیر کلمات روی خو ...

درسته 

خیلی دلم گرفته از وقتی ک ادبیاتمم خوب بود وضعم

همین بود آدم بدبختی ام کسی منو دوس نداره

درسته خیلی دلم گرفته از وقتی ک ادبیاتمم خوب بود وضعمهمین بود آدم بدبختی ام کسی منو دوس نداره

پاشو خودتو جمع کن دختر

خودت خودتو دوست داشته باش

چرا باید برات مهم باشه که کی دوستت داره کی نداره

هنوز خامی تجربه ات که بیشتر بشه میفهمی هیچ کی هیچ کیو دوست نداره اکثرا فکر منفعت خودشونن

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

یا حسادتو داره یا مامان و بابات بینشون فرق میزارن که اینجوری داره میرفتاره

۱۲ سال بزرگتره 

هر دو بزرگیم من ۱۹ 

نمیدونم چرا با من اینجوریه عقده ها و ناراحتی هاشو

سر من خالی میکنه حقیقتا دلم گرفته چرا من شانس ندارم 

ن دوست و رفیقی خوبی تاحالا داشتم ن هیچی

پاشو خودتو جمع کن دخترخودت خودتو دوست داشته باشچرا باید برات مهم باشه که کی دوستت داره کی ندارههنوز ...

قبولش دارم چطوری خودم خودمو دوس داشته باشم

واقعا قبول دارم اعتماد ب نفس و عزت نفسم صفره

دوست پیدا کن از خواهر بهتر مثل خودش رفتار کن

ی رفیقی داشتم انقدر زبون محبت داشت انقدر خوبی بود

براش صد خودمو گذاشتم ولی اونم در حقم نامردی کرد 

بدجنس بازی درآورد و از خوبیم سو استفاده کرد 

دیگه ترسونده شدم از همه چی

قبولش دارم چطوری خودم خودمو دوس داشته باشمواقعا قبول دارم اعتماد ب نفس و عزت نفسم صفره

به خودت برس باشگاه برو 

درس بخون یه هنری یاد بگیر 

تا از این فکر ها بیایی بیرون

اگه خواهرت یا هر کس دیگه ای باهات رفتار درست

ندارن بذار تو بغچه سفت ببند بذار تو کمد

یعنی بی محلی کن اهمیت نده وقتی حرف میزنه ناراحتت

میکن سر تاپشو نگاه کن بگو اگه آروم میشی بگو 

یا بگو حرف بعدیتم درست ببین بی اهمیتی و نادیده گرفتن اینجور آدما خیلی میسوزونتشون چون این جور کسا با رفتارشون دنبال جلب توجه ان وقتی تو اون حسشون رو ارضا کنی خوششون میاد و هی تکرار میکنن

تو فقط بی اهمیت شو بهش....